Tootevalik
Elastne šungiit käevõru Shungite, 6mm
Elastinga šungito apyrankė Shungite, 0.6cm
  • Elastinga šungito apyrankė Shungite, 0.6cm

Elastne šungiit käevõru Shungite, 6mm

Šungiit, mis on iidsetest aegadest tuntud oma maagiliste omaduste poolest, on nüüdseks muutumas üha populaarsemaks. Selle mineraali ainulaadsed omadused on saanud teaduslikult põhjendatud.

On olemas hüpotees, et šungiit pärandas oma maagilised omadused mitte ainult enda jaoks. Selle teooria pooldajad toetuvad selle mineraali maavälisele päritolule, nagu oleks see kosmosest tekkinud, kui Maa põrkas kokku vanima planeedi Phetoniga. See planeet eksisteerib väidetavalt päikesevalguses Marsi ja Jupiteri vahel.

Arvatakse, et šungiit aitab inimesel leida sisemist harmooniat, normaliseerida und ja neutraliseerida negatiivset energiat kontoris või kodus. *

Aitab maavaimude ja elementide vastu. *

Annab teile jõudu mis tahes plaanide ja ideede elluviimiseks. *

Toob edu armastuses. *

Pallikujulised šungiitmaskotid on perekonna rahu ja harmoonia garant ning "kuubiku" kuju toob edu äris ja asjaajamises. Kuid "püramiidi kujundid" on negatiivsetest energiatest kõige võimsamad.

Šungiit on ainulaadne aine, mille kõiki omadusi pole veel põhjalikult uuritud. Kuid on hästi teada, et see imeline kivi õigustab täielikult meie esivanemate antud nimetust "jumalate kingitus".

* - nendel väidetel puudub teaduslik alus

1709 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: PI12539
Hetkel laost otsas


Šungiit on üle 2 miljardi aasta vana must kivi, mis meenutab kivisütt. See on ainulaadne looduslik derivaat, vaheühend amorfse süsiniku ja grafiidi vahel. Šungiit on tavaliselt kivi, mis koosneb peamiselt peenestatud sfäärilisest kristallifaasis süsinikust (98%) ja spetsiaalsest süsinikust - fulleenist. Šungiidil on adsorptsiooni aktiivsus (võime absorbeerida aineid keskkonnast), bakteritsiidne toime, kõrge nakkuvus (võime suhelda mistahes ainetega), raadiosageduslikud varjestusomadused. Seda kasutatakse kaitseks elektrikiirguse eest arvutite läheduses.

Šungiiti on meditsiinis kasutatud alates 18. sajandi algusest. Peeter Suur rajas Karjalasse Venemaa esimese spaa, et kasutada ära veepuhastusomadusi, mida ta ise koges. Samuti julgustas ta selle kasutamist Vene armee puhastatud veega varustamisel.

Kivikese läbimõõt: 0,6 cm

Käevõru läbimõõt: umbes 8 cm

Tootja riik:
Kinija
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud