- −30%
Chana Dal – on lõhestatud kikerherned, mis sobivad eriti hästi rikkalike dalsi valmistamiseks.
Parim enne 31.05.2024
Chana Dal - on lõhestatud kikerherned, mis sobivad eriti hästi rikkalike dalsi valmistamiseks. Sobib taimetoitlastele.
Chana Dall on suurepärane energia-, valgu- ja kiudainete allikas, väga vähese rasva või suhkruga. See muudab selle eriti sobivaks tasakaalustatud ja tervisliku taimetoidu jaoks.
Koostis: Chana Dall (lõigatud kollased kikerherned)
Allergeeniteave: võib sisaldada maapähklite, pähklite, seesami, soja, gluteeni, laktoosi ja sinepi jälgi
Valmistamine/kasutamine: Peske Chana Dall põhjalikult ja leotage enne küpsetamist üleöö (vähemalt 2-3 tundi). Küpsetusaeg on umbes 30-60 minutit.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1522 kJ / 364 kcal
Rasvad: 6 g, millest küllastunud rasvhapped: 0,06 g
Süsivesikud: 61 g, millest suhkur: 11 g
Valk: 19 g
Sool: 0 g
Kiudained: 17 g
Säilitamistingimused: hoida kuivas ja jahedas kohas. Pärast avamist on soovitatav toode viia õhukindlasse anumasse
Päritolu: ELi-väline põllumajandus