Tootevalik
Juuksepalsam Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml
Bränd: Dabur
Juuksepalsam Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml
  • Juuksepalsam Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml
  • Juuksepalsam Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml

Juuksepalsam Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml

Bränd: Dabur

See palsam on mõeldud kahjustatud juuste parandamiseks ja tugevdamiseks. See sisaldab argaaniaõli, mis aitab taastada juuste loomuliku struktuuri ja annab neile siidise läike.

600 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: HL2907

Vatika Argan juuksepalsam Maroko argaania puuviljaekstraktiga, mis on äärmiselt haruldane koostisosa. Argan aitab uuendada rakkude struktuuri, muutes need pehmemaks ja tervemaks. See on looduslik E-vitamiini ja antioksüdantide andja, mis tungib kiiresti juukseteljesse, tugevdades ja taastades juukseid.

Palsamil on argaaniapähkli ekstraktide ainulaadsed omadused, mis tungivad õrnalt juukse sisse, pakkudes rikkalikku niisutust, toitmist ja toidet läikivate ja paindlike juuste jaoks.

Masseeriniisketesse šampooniga pestud juustele, keskendudes peanahale, lase mõjuda 2-3 minutit ja loputa põhjalikult. Korda vastavalt vajadusele.

Loputa ja loputa uuesti, korrata vastavalt vajadusele. Kui toode satub silma, loputa hästi sooja veega.

Koostisosad (INCI): Aqua, Cetearyl alcohol, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Glycerin, Glycol Distearate, Parfum Behentrimonium Methosulfate, Argania spinosa (Argan) kernel oil, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Glycerine soja (Soybean) Oil, Cathamus tinctorius (Safflower) seed Oil, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Polyquaternium-37, Disodium EDTA, Cocamidopropyl betaine, C12-C15 Pareth-3,  Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Alpha-isometyl lonone, BenzylBenzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Pole lisatud suhkrut Pole lisatud suhkrut
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Zero Waste Zero Waste
1306 €