Tootevalik
Taimne värvitu juuksevärv Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g
Bränd: Khadi
Taimne värvitu juuksevärv Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Taimne värvitu juuksevärv Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Taimne värvitu juuksevärv Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Taimne värvitu juuksevärv Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g

Taimne värvitu juuksevärv Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g

Bränd: Khadi

Khadi Color Prep muudab juuste värvimiseks ettevalmistamise lihtsamaks kui kunagi varem. Iga juuksevärv on ainulaadne – nagu ka Khadi juuste loomulikud värvid. Khadi Color Prep valmistab teie juuksed ette värvimiseks Khadi Natural Herbal Hair Dye'ga, et aidata saavutada ühtlaseid ja usaldusväärseid tulemusi, eriti kui vahetate väga heledat tooni tumedama värvi vastu. Tutvuge selle toote kahe kõige olulisema programmiga jaotises "Kasutus".

1407 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: KH-PM-1-XX

Khadi Color Prep on midagi enamat kui lihtsalt teie lemmik juuksevärvi värvi parandav eelpigmentatsioon; need sisaldavad ka sennat / kassiat, mis on nagu noorendav keratiinihooldus teie juustele. Need tugevdavad ja kaitsevad juukseid ning siluvad kahjustatud juukseid. Zizif niisutab juukseid kasutades traditsioonilist Ayurveda meetodit, et taastada loomulik läige seestpoolt. Henna aitab luua sooja heleda või intensiivse vase tooni, mis sobib suurepäraselt kauakestvaks tumedate tuhakarva toonide aluspinnaks. Samuti rahustab see peanahka ja tugevdab juukseid juurtest otsteni.

Khadi Color Prep: ideaalne alus ühtlaste ja usaldusväärsete värvitulemuste saavutamiseks.

Väga heledast tumedani:

Khadi Natural juuksevärvid on hämmastavad ja kauakestvad. Khadi Color Prepi kasutamine väga heledate juuste jaoks aitab saavutada intensiivsemaid tulemusi. Khadi Color Prep eelpigmenteerib juukseid ja annab suurepärase aluse üleminekuks väga heledalt toonilt tumedamale toonile.

Juurte värvimisel / eelmine keemiline värv:

Me kõik teame seda tunnet: kui juuksed kasvavad pärast keemilist värvimist, muutub kontrast juurte ja värvi vahel väga selgeks! Põhivärvina annab Khadi Color Prep teie juurtele sooja kuldblondi või intensiivse vase varjundi, muutes selle suurepäraseks ettevalmistuseks juuste värvimiseks soovitud Khadi juuste varjundiga. See loob palju sujuvama ülemineku juurte ja valitud tooni vahel ning katab suurepäraselt halli värvi.

Keskmise pikkusega juustele (õlgadeni) piisab 100g värvist.

Kasutamine:

1. Pese juukseid ühe loodusliku Khadi šampooniga.

NÕUANNE. Vajadusel kasutage Khadi Deep Charcoal Cleanse juuksemaski, et eemaldada oma keemilisele värvile või silikooni sisaldavatele toodetele jäänud sünteetilised jäägid.

2. Sega Khadi Color Prep sooja veega (80 °C), et saada kreemjas konsistents.

3. Kanna seda ettevaatlikult juustele, täpselt nagu Khadi loomulikku juuksevärvi.

4. Jätke Khadi Color Prep 60 minutiks mõjuma, seejärel loputage korralikult veega. Valige loomulik juuksevärv Khadi, mis teile kõige rohkem meeldib ja järgige juuste värvimisel kasutusjuhendit.

Ohutusjuhised: Kandke ainult tervele nahale ja vältige otsest kokkupuudet silmadega. Pulber on väga peen – ärge hingake tolmu sisse. Pärast segamist laske pulbril enne pealekandmist jahtuda mugava temperatuurini.

Kasutage Khadi Color Prepi koos teiste Khadi juuksehooldustoodetega:

- Khadi Deep Charcoal Cleanse juuksemaski puhastav toime on suurepärane võimalus juukseid Khadi Color Prep abil pigmentatsiooni eelpigmentatsiooniks ette valmistada.

- Enne Khadi Color Prepiga pigmenteerimist kasutage Ayurvedic Amla Volume Elixir šampooni, et eemaldada juustest mustus ja jäägid.

- Intensiivsete värvitulemuste saavutamiseks värvige oma juukseid tumedates heledates, tuhapruunides, tumepruunides, mustades või puhastes indigotoonides.

- Khadi Color Care Hair Oil säilitab ja täiustab Khadi juuste loomulikku värvi ning annab teie juuksevärvile värskuse ja kauakestva intensiivsuse.

Looduslik BDIH sertifikaadiga toode!

Ayurvedas peetakse hennat noorendavaks maagiliseks koostisosaks, mis kaitseb enneaegse halliks muutumise eest. See annab juustele värvi, niiskust ja sära: henna ümbritseb juukseid kaitsva kattena, tugevdades neid juurtest otsteni. Intensiivne oranžikaspunane pigment on suurepärane alus kauakestvatele värvidele. Khadi Color Prep henna tagab, et teie värv püsib hämmastavana pikka aega.

Zizipf annab lisaniiskust, elustab juukseid ja parandab nende elastsust. Selle taastav energia annab teile pehmed, rikkalikud juuksed, mis säravad! Nautige hämmastavat sära, mida näete ja tunnete.

Senna / Cassia aitab pikas perspektiivis parandada teie juuste struktuuri, taaselustades nõrgenenud ja väsinud juukseid. Sellel on ainulaadne toitev toime, see ümbritseb juukseid nagu keratiinhooldus ning tugevdab ja elustab, eriti kui juukseid on eelnevalt keemiliselt töödeldud või kahjustatud. See kaitsekate annab teie juustele märgatavalt rohkem volüümi.

Koostis (INCI): Cassia auriculata lehepulber*, Lawsonia inermis lehepulber*, Ziziphus jujuba lehepulber*, Ziziphus spina-christi lehepulber*. 100% orgaaniline kogu* mahepõllumajandusest.

Maailma vanima loodusravi Ayurveda vägi üllatab teid. Khadi Color Prep on sertifitseeritud rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL mahe- ja looduskosmeetika rangete juhiste järgi ning selle kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikamääruse spetsifikatsioonidele.

Lae alla

Khadi plaukų dažų paletė

Lae alla (500.59KB)
Päritoluriik:
Indija
Vokietija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda