Tootevalik
Must küürimiskinnas Gant Noir
Bränd: Najel
Must küürimiskinnas Gant Noir
  • Must küürimiskinnas Gant Noir
  • Must küürimiskinnas Gant Noir

Must küürimiskinnas Gant Noir

Bränd: Najel

Hammam, tuntud kui Kese massaažikinnas!

Black Soap lahutamatu aksessuaar idamaiseks kehakoorimiseks.

902 €
Saadavus: 10 Kogus
Tootekood: PI222410

Koorimiskinnas, tuntud ka kui „Kessa“ või „Hammami“ kinnas. Black Soap lahutamatu aksessuaar idamaiseks kehakoorimiseks.

Enne kehahooldust on soovitatav keha koorida, sest kooritud nahk muutub pehmeks ja võtab kergemini vastu õlisid, ekstrakte ja muid nahahooldustoodete toitvaid koostisosi.

Hamam ehk Kese kinnas on mõeldud kehakoorimiseks, surnud naharakkude eemaldamiseks, mikrotsirkulatsiooni parandamiseks.

Tugev ja vastupidav struktuur sobib mugavalt peopessa ja katab optimaalselt kooritava nahapinna.

See on naha sügavpuhastus, mis ummistab poorid, eemaldades ketendava nahakihi. Samal ajal pehmendab ja noorendab nahka, parandab vereringet, annab sellele elastsuse ja sileduse.

Pärast sellist koorivat hooldust muutuvad poorid kergesti ligipääsetavaks, nahk on taaselustatud, pinguldatud, värske ja näljane toitainete järele.

Soovitatav. Surnud naha eemaldamine võimaldab nahahooldustoodete koostisainete paremat imendumist, mis aitab nahka hellitada, valmistab nahka ette päevitamiseks, isepruunistav kreem jääb ühtlasem ja takistab karvade sissekasvamist.

Enne epileerimist on soovitatav nahka koorida, et eemaldada surnud naharakud, hõlbustada soovimatute karvade eemaldamist ja vältida karvade sissekasvamist. See kinnas sobib selleks suurepäraselt.

Teine oluline punkt on teha nahale teine "nühkimine" (piisavalt tugev ja kare), kui kitkutud karv hakkab mõnda aega pärast depilatsiooni taastuma. See takistab karvade sissekasvamist.

Kasutamine Kinnast võib kasutada iga päev (kui sa ei kasuta täiendavaid koorivaid tooteid) või kord nädalas (koos täiendavate koorivate toodetega), keskendudes rohkem probleemsetele ja sissekasvanud karvadega piirkondadele.

Kui soovid kasutada intensiivsemat koorimist, siis ära kasuta seepi, vaid küürimisvahendeid, näiteks kohvipaksu, erinevaid nahakoorijaid.

Hõõru nahka pesuvahendi või musta Aleppo seebi, soola- või suhkrukoorijaga, hõõru nahka kindaga ringjate liigutustega. Kanna nahale must seep ja hõõru tugevalt musta koorimiskindaga. See eemaldab surnud naha ja mustuse. Lisaks stimuleerib see vereringet ja aitab parandada nahatooni.

Parima tulemuse saavutamiseks on soovitatav seda teha pärast vannis, duši all käimist, saunast tulekut, s.o. kui nahk on soe ja nahapoorid avatud. Kanna looduslikku rafineerimata õli puhtale ja kuivale (eelistatavalt niiskele) nahale.

Pärast korralikku terviklikku protseduuri on mõju vereringele, lümfivoolule ja tselluliidi ennetamisele eriti tuntav.

Kindaid saab ja tuleb regulaarselt käsitsi pesta.

Suurus: 20cmx15cm.

Valmistatud: Türgis

Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda