Tootevalik
Keha- ja näoõli Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi, 100ml
Bränd: Khadi
Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml

Keha- ja näoõli Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi, 100ml

Bränd: Khadi

* Võimaldab sul kogeda selle õrna sensuaalsust.

* Niisuta nahka kontsentreeritud niisutusvahendiga

* Khadi Pink Lotus Beauty Elixir taastab naha tervisliku ja loomuliku õli- ja niiskustasakaalu, millel on ajurveeda harmoneeriv jõud.

* India lootoseõit peetakse ajurveedas pühaks taimeks – see tasakaalustab naha energiat ja peegeldab sensuaalset puhtust

* Brahmi pakub kauakestvat niisutust ning seesami- ja porgandiseemneõli rahustab ka kuiva ja ärritunud peanahka

* Traditsiooniline ajurveeda valem: 100% looduslik ja vegan

2314 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: KH-KOE-10-XX

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kehaõli: tasakaalustatud, õrn ja siidine nahk, nagu õrn veemullidega segatud lootoseleht, mis rõõmustavad sinu nahka.

Harmoniseerival hingelähedasel õlil on tasakaalustav toime, see pakub niisutavat kontsentratsiooni ja jätab naha siidiselt siledaks. India ravimtaimede - lootoseõie, neemipuu, tundliku mimoosi ja Brahmi sasi-veskiaak - võimas segu on iidne ajurveeda valem. Kuivad nahapiirkonnad niisutatakse ning naha loomulik õli- ja veetasakaal taastatakse. Samal ajal stimuleerivad peened eeterlikud õlid sinu vaimu, muutes pealekandmise tõeliselt sensuaalseks kogemuseks.

Khadi Pink Lotus Beauty on valmistatud vastavalt iidsetele ajurveeda valemitele, kasutades traditsioonilist praktikat, mille kohaselt käsitsi korjatud India ravimtaimi küpsetatakse õrnalt lahtise tule kohal. Sel viisil valmistatud ajurveeda taimeekstraktid (ravikeedused) ühendavad üksikute taimede kogu potentsiaali ja unikaalse olemuse, et luua harmooniline tervik.

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kehaõli sensuaalne, toitev toime tuleneb Khadi eliksiirist, mis on õrnalt ja armastusega valmistatud iidsete ajurveeda valemite järgi. See ühendab üksikuid India ürte, puuvilju ja lehti, et luua maagiline tervik:

Lootos. Ajurveedas peetakse seda pühaks taimeks. Lootos ei ole mitte ainult ilus, vaid suurendab ka keha paranemisvõimet ja tugevdab immuunsüsteemi. Lisaks sisaldab lootoseõis spetsiaalset ensüümi, mis aeglustab naha vananemisprotsessi.

Brahmi. See ravimtaim on ajurveedas kõrgelt hinnatud ning sisaldab toniseerivaid ja puhastavaid koostisaineid nagu flavonoidid ja saponiinid. Brahmi pakub kontsentreeritud toitu kuivale, ärritunud nahale.

Pähklirohi. Aastatuhandeid tuntud ravimtaim, millel on kerge, kuid pikaajaline põletikuvastane, puhastav ja taastav toime.

Ylang ylang lõdvestab keha ja hinge ning ühtlustab ja stabiliseerib sinu olekut. Õli niisutab nahka ning hoiab selle pehme ja nooruslikuna.

Lavendli eeterlik õli ja õrnad õieekstraktid on antiseptiliste ja põletikuvastaste omadustega. Leevendab ärritunud nahka õrnalt ja pikaks ajaks.

India neemipuu (Neem) pleegitab nahka – kaovad mustpead, plekid ja punetus. Puhastab ka poorid.

Mimosa tugevdab ja elustab nahka ning omab ka rahustavat ja kaitsvat toimet.

* Ole inspireeritud ajurveedast - inimkonna vanimast lähenemisviisist looduslikule tervenemisele. Khadi elixir kehaõlid on sertifitseeritud rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL mahe- ja looduskosmeetika rangete juhiste järgi ning nende kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikamääruse standarditele.

Kuula oma nahka, kuidas see laulab! Naudi „Pink Lotus Beauty Soul Oil“ õli ja hetke, mil selle mullid tantsivad sinu nahal ja ümbritsevad sensuaalse aroomiga. Kui hakkad õli kehale masseerima, tunned, kuidas nahk ärkab, muutub pehmemaks ja tasakaalustatumaks. Avasta „Pink Lotus Beauty“ meloodiline rituaal, mis suurendab „Pink Lotus Beauty“ efekti. Las Khadi liitub sinu teekonnaga, kui koged seda õrna sensuaalsust.

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kehaõli koos Khadi Shatavari Everyoung Elixir kehaõliga ja Khadi Rose Love Elixir kehaõliga moodustavad kehaõlide sarja "Püha keha". „Püha keha“ on keha ja hinge tervikliku toitmise sünonüüm. See aitab sul projitseerida oma sisemist sära välismaailma.

Khadi „Skin ja Soul Elixir“ kehaõlid toidavad nahka nii, nagu muusika toidab sinu hinge.

Kasutamine

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kehaõli hellitab sinu nahka juba algusest peale, kui meie ajurveeda valemi müstiline tasakaalustav toime hakkab mõjuma. Koge „Pink Lotus Beauty Elixir“ niisutavat ja looduslikku siidi oma nahal.

Kasuta seda ühe oma sügavaima energiapunkti - sakraalse tšakra - aktiveerimiseks ja oma sensuaalsuse kogemiseks.

Lihtne kasutada: 1-2 vajutust õli pumbast käele ja masseeri seda õrnalt ringjate liigutustega värskelt niisutatud ja veel kergelt niiskele nahale. Anna õlile veidi aega, enne kui see imendub ja annab nahale suurepäraseid uusi aistinguid.

Kasuta Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kehaõli koos teiste Khadi isikliku hügieeni toodetega: lisa sellele Khadi Shatavari Everyoung Elixir kehaõli, kui sul on küpsem nahk, mis vajab täiendavat niisutust, kombineeri seda neutraliseerimiseks Khadi Rose Love Elixir kehaõliga, et võidelda punetuse ja laienenud kapillaaride vastu.

Looduslik BDIH sertifikaadiga toode!

Koostis (INCI): Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Nymphaea Caerulea Flower Extract, Rubia Cordifolia Root Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Cyperus Scariosus Root Extract*, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Tocopherol, Linalool**, Cananga Odorata Flower Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Azadirachta Indica Seed Oil*, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Benzyl Benzoate**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Limonene**, Benzyl Alcohol**, Eugenol**, Isoeugenol**

*ökoloogilisest põllumajandusest
** 100% naturaalsetest eeterlikest õlidest

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud