Tootevalik
Looduslik pihustatav maarjajäädeodorant, Njel, 125ml
Bränd: Najel
Orgaaniline Orgaaniline
Looduslik pihustatav maarjajäädeodorant, Najel, 125ml
  • Looduslik pihustatav maarjajäädeodorant, Najel, 125ml

Looduslik pihustatav maarjajäädeodorant, Njel, 125ml

Bränd: Najel
Orgaaniline Orgaaniline

Selle deodorandi kasutamine ei ummista higinäärmeid, seega ei sega higistamist, toksiinide loomulikku väljutamist.

Looduslik deodorant - maarjajää. See looduslik deodorant põhineb looduslikul maarjajääl, mis nahal lahustatuna aitab tõhusalt pärssida bakterite kasvu, mistõttu on see suurepärane vahend higilõhna neutraliseerimiseks.

802 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: PI222892
Hetkel laost otsas


Ecosert

Naturaalne maarjajää on looduse poolt loodud tõhus deodorant, mis normaliseerib higistamist ja kaitseb higilõhna eest. Lõhnamaja ammooniummaarjas on tõeline looduslik mineraal, nagu näitab selle keemilise koostise spektroskoopiline analüüs. Looduslikud maarjajääd on nüüdseks haruldus, enamasti pakutakse sünteetilisi.

Lihtne ja geniaalne! Maarjajää on suurepärane looduslik desodoreeriv hügieenitoode, mida kasutatakse märjal nahal. Nahale lahustunud sool pärsib bakterite kasvu ega tekita ebameeldivat lõhna. Ei peata higistamist.

Deodorandina kasutatakse ammooniummaarjast ja kaaliummaarjast; need on väga sarnased, ainult üks sisaldab ammooniumiioone (NH4) + ja teine kaaliumi (K) + ioone.

Kaaliummaarjas on imeline looduslik deodorant, mis normaliseerib higistamist ja hoiab ära higilõhna.

Põhjus, miks keha hakkab ebameeldivat lõhna eritama, on kahte tüüpi higinäärmete, eksokriinsete ja apokriinsete näärmete tegevus. Eksokriinnäärmed paiknevad üle kogu keha, kuid enamik neist on kaenlaalustes, peopesadel ja kandadel.

Eksokriinnäärmed reguleerivad kehatemperatuuri ja eritavad vee, soola ja mineraalide, näiteks naatriumi, segu. See kokteil ei lõhna iseenesest, vaid mõne tunni pärast hakkavad selles paljunema bakterid. Selle tulemuseks on ebameeldiv lõhn, millest, muide, on kerge üle saada sagedamini pestes ja deodoranti kasutades. Muidugi on oluline, et sa ei kasutaks higistamisvastast vahendit, vaid valite nende vaevuste kõrvaldamiseks looduslikud vahendid.

Inimesed ei tee sageli vahet deodorandil ja antiperspirandil. Deodorandid võivad tappa baktereid, antiperspirandid võivad higistamise peatada. Deodorantide põhikomponendiks on säilitusaine, teatud antimikroobne ühend. Samal ajal sisaldavad antiperspirandid aktiivseid sooli, mis "seovad" valgu makromolekule, ummistades nahapoore hoides ära higistamise. Kuna keha ülekuumenemise vältimiseks peab inimene higistama, võivad sageli kasutatavad antiperspirandid olla inimese tervisele kahjulikud. Alates 1972. aastast on need liigitatud USA-s käsimüügiravimiteks ja Jaapanis pseudoravimiteks.

Päritoluriik:
Sirija
Tootja riik:
Prancūzija
Summa:
125 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
398 €