Tootevalik
Shikakai juukseõli, Ancient Formulae, 200ml
Bränd: Hesh
Shikakai juukseõli, Ancient Formulae, 200ml
  • Shikakai juukseõli, Ancient Formulae, 200ml

Shikakai juukseõli, Ancient Formulae, 200ml

Bränd: Hesh

Shikakai õli toidab juuksejuuri, tugevdab ja tihendab juukseid. See kaitseb juuste loomulikku värvi, takistades värvitud juuste väljapesemist.

1205 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 8906004472275
Hetkel laost otsas


Shikakai õli toidab juuksejuuri, tugevdab ja tihendab juukseid. See on juuste loomuliku värvi loomulik kaitse, mis takistab värvitud juuste väljapesemist.

Shikakai-põõsa vilju kasutatakse erinevates kosmeetikatoodetes, neid ekstraheeritakse, pulbristatakse ja valmistatakse õliks. Neid lisatakse šampoonidele, maskidele, palsamitele, pastadele ja ubtanidele juuste pesemiseks ja hooldamiseks.

Shikakai puu tugevdab, elavdab ja parandab juuste seisundit. Nad on vitamiinide (A, C, D, E ja K) ja looduslike antioksüdantide allikas. Mitte ilmaasjata ei saa hindikeelset sõna "shikakai" tõlkida kui "juuksevili".

Shikakai õli noorendab juuksefolliikuleid ja takistab enneaegset halvenemist.

Kui teil on sügelev nahk või juuste väljalangemine, aitavad õli antibakteriaalsed ja põletikuvastased omadused probleemi lahendada, samuti pärsivad need haigustekitajate ja seente kasvu, mis põhjustavad kõõma ja muid haigusi nahal. Õli on ennetav ja raviv meede nahahaiguste vastu ning aitab vabaneda kõõmast ja kõõmast. Õli jahutab, toidab ja pehmendab juukseid. See rahustab punetavat peanahka ja leevendab kiiresti nahapõletikku ja allergilisi reaktsioone.

Shikakai õli takistab juuste ja peanaha kuivamist ning aitab säilitada niiskust kuuma, kuiva ja tuulise ilmaga. Õli jahutavad omadused aitavad vältida pea ülekuumenemist. Õli aktiveerib peanaha rakkude uuenemist, suurendab vereringet, parandab peanaha toitumist ja parandab peanaha tervist.

Shikakai õli vähendab rasu tootmist ja on ideaalne rasvaste juuste pesemiseks.

Õli puhastab juukseid õrnalt ja annab neile värske, meeldiva lõhna. Juuksed on pehmed ja siidised, vähem sassis ja kergesti kammitavad. Õli lisab juustele volüümi, muutes need tihedaks ja lopsakaks.

Kasutusjuhend: Mähkige juuksed ööseks õliga ja loputage.

Koostisosad (INCI): Vegetable Oil, Paraffinum Liquidum [Mineral Oil], Cocos Nucifera [Coconut] Oil, Acacia Concinna [Shikakai] Extract, Ricinus Communis [Castor] Oil, Parfum, Isopropyl Myristate, Cyclomethicone, Extract Of: Aloe Barbadensis [Aloe Vera]; Phyllanthus Emblica [Amla]; Centella Asiatica [Brahmi]; Eclipta Prostrata [Maka]; Melia Azadirachta [Neem]; Trigonella Foenum-Graecum [Methi], Ethylhexyl [Octyl] Methoxycinnamate, Santalum Album [Sandal] Oil, Bht, Ci 47000, Ci 26100, Ci 61565.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Pole lisatud suhkrut Pole lisatud suhkrut
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Zero Waste Zero Waste
1306 €