

Ghee on Ayurveda köögi traditsiooniline koostisosa. Ghee-d ehk sulavõid saab kasutada tervisliku alternatiivina tavalisele võile, kuna see sisaldab vähem laktoosi ja muid lisaaineid.
Ghee on Ayurveda köögi traditsiooniline koostisosa. Ghee-d ehk sulavõid saab kasutada tervisliku alternatiivina tavalisele võile, kuna see sisaldab vähem laktoosi, lisandeid ja vähem suitsu. Ayurveda traditsioonis arvatakse, et gheel on tervendavad omadused ja seda saab kasutada erinevate ravimeetoditena. See rahustab Pitta ja Vata doshasid ning on Kapha doshadele mõõdukalt vastuvõetav.
Sri Sri Tattva Ghee toodetakse Lõuna-Aasia köökide traditsioonilisel meetodil, kuid Euroopas toodetakse rangeid hügieeni- ja ohutusmeetmeid. Sellel on pähkline järelmaitse ning väga õhuke ja pehme tekstuur.
See kuldne vedelik on vähese suhkru- ja laktoosisisaldusega tänu piima kuivainete ja lisandite eemaldamisele. Seda saavad kergesti seedida inimesed, kellel on tundlikkus piimatoodete suhtes või kes järgivad keto-, paleo-, gluteenivaba või ayurveda dieeti.
Kuidas Ghee'd kasutada?
Kasutage Ghee-d maitsvate roogade küpsetamisel ja valmistamisel! Seda saab kasutada ka õli asemel toiduvalmistamisel, praadimisel ja küpsetamisel. See on kuumuskindlam kui tavaline või, mistõttu sobib praadimiseks kõrgel temperatuuril.
Kasutage seda sulatatult röstsaial tavalise või asemel.
Lisage suppidele, köögiviljadele ja muudele roogadele, et anda maitset ja tervist.
Kasutage seda kookide, küpsiste ja muude magustoitude küpsetamiseks.
Ghee’d võib lisada kastmetele, granooladele ja putrudele.
Kasuta iluretseptides! Ghee’d saab kasutada toiteainena ilukoduretseptides, nt. Juuksemaskid, nahapreparaadid jne.
Koostis : sulatatud ghee või.
Netokogus : 450g
Säilitamistingimused : hoida kuivas, jahedas, pimedas, lastele kättesaamatus kohas.
Tootja: Sriveda Sattva Pvt. Ltd., Karnataka, India
- Uus
- Uus
- Uus