Tootevalik
Vasest keelepuhastaja-kaabits Premium, Yogi ja Yogini, 30g
Bränd: Yogi & Yogini
Vasest keelepuhastaja-kaabits Premium, Yogi ja Yogini, 30g
  • Vasest keelepuhastaja-kaabits Premium, Yogi ja Yogini, 30g

Vasest keelepuhastaja-kaabits Premium, Yogi ja Yogini, 30g

Bränd: Yogi & Yogini

Yogi ja Yogini vasest keelekaabits on ülitugev, kaalub ca 30g ja on mugav, ca 13 cm pikk. Lisahaarad tagavad mugavuse ja atraktiivse välimuse.

857 €
Saadavus: 15 Kogus
Tootekood: PI116

Vasest keelekaabits Yogi ja Yogini on Ajurveeda traditsiooni kohaselt klassikaline keelepuhastusvahend. Valmistatud puhtast vasest, mis on Ajurveeda traditsioonides oma eriliste omaduste poolest kõrgelt hinnatud.

Igapäevane keele puhastamine on idamaades väljakujunenud tava, kuid läänes on seda avastatud aeglasemalt. Keele puhastamine on meie suuhügieeni oluline osa.

Meie keele ülaosas moodustub pidevalt naast, mis koosneb surnud rakkudest, toidujääkidest ning sadadest tuhandetest elusatest ja surnud bakteritest ning kemikaalidest, näiteks nende bakterite toodetud väävlist. Uuringud on jõudnud järeldusele, et ühe keele epiteeliraku kohta on keskmiselt 100 bakterit; väga tihe bakterite populatsioon. Kui see kate jääb keelele, muutub see paksuks ja on üks peamisi halva hingeõhu põhjuseid. Maitsetunnet mõjutavad ka sekundaarsed mõjud, kui maitseretseptorid on kaetud prahi ja kemikaalidega. See ebameeldiv maitse tugevneb, kui teatud toite või jooke tarbitakse ja väike kogus lisandub juba keele pinnal olevale popurriile. Lõpetuseks, paljud meist magavad avatud suuga, mis toob hommikul kaasa halva maitse ja suukuivuse.

Keele harjamine hambaharjaga aitab seda keelekihti mõnevõrra vähendada, kuid keelepuhastusvahend on palju tõhusam. Kui ei usu, proovi ise: kõigepealt puhasta keele pind hambaharjaga, seejärel keelekaabitsaga ja vaata, kui palju prahti jääb harja taha.

Keele puhastamine on väga kiire ja lihtne protsess. Aseta keelepuhastusvahend keele tagaküljele ja keskele, püüdes mitte tõmmata liiga kaugele, paljude oluliste maitseretseptoritega osast ja tõmba puhastusvahend ettepoole, eemaldades õrnalt katukihi. Pärast keele puhastamist pese praht voolava vee all, seejärel pühi õrnalt keelekaabitsa mõlemat keele külge. Ära kraabi liiga kõvasti. Korda protsessi, kuni sa enam määrdunud katet ei näe, lõpeta kraapimine ja loputa suud veega. Soovitav on seda teha hommikul ja õhtul. Kui tunnedsuus ebamugavustunnet, näiteks kuivust või halba maitset, aitab sageli keskpäeval keele puhastamine. See on hea tava, eriti kui oled kogenud palju stressi, kuna hambakatt keelel kipub stressi ajal suurenema.

Meie pakutav keelepuhastaja on valmistatud Indias traditsioonilisest vaskmaterjalist. See puhastusvahend on vastupidav, hoia seda kahe käega, et seda oleks mugav kasutada. Loputa puhastusvahendi jäägid maha ja kraabi uuesti ettevaatlikult keele keskosa. Kui kaabitsale pole jäänud prahti, oled keele puhastamise lõpetanud. Protsessi pole vaja lõputult korrata! Loputa suud põhjalikult puhta vee või looduslikult valmistatud loputusvedelikuga.

Kasutamine:
Võta mõlema käega vasest keelekraabitsa otsast kinni ja lükka kõver osa nii kaugele kui võimalik keelejuure poole. Tõmba ettevaatlikult keele esiosa suunas, et mustus jääks keelekaabitsale. Korda 3-4 korda, seejärel loputa suu põhjalikult ja pühi keelekaabitsaga.

Materjal: 100% vask.
Pikkus: umbes 13 cm
Keele sisekülje laius: 7 mm

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
1306 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud