Tootevalik
Toidulisand Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapslit
Bränd: NOW
Vegan Vegan
Sportlastele Sportlastele
Toidulisand Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapslit
  • Toidulisand Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapslit

Toidulisand Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapslit

Bränd: NOW
Vegan Vegan
Sportlastele Sportlastele

Beeta-alaniin on asendamatu aminohape, mida lihasrakud kasutavad karnosiini sünteesiks. Karnosiin on dipeptiid (beeta-alaniin ja histidiin), mis toimib tugeva treeningu ajal tekkivate vesinikioonide (happe) preparaadina, aidates säilitada lihaste optimaalset pH-d.

Ülevaade:

  • * Lihaste vastupidavuse suurendamiseks
  • * Aeglustab lihaste väsimust
  • * Spordiorganisatsiooni poolt heaks kiidetud toode
  • * Täiendus
  • * Steroidivaba
  • * Sobib veganitele
  • * Mitte GMOd
2717 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 733739020086

Beeta-alaniin on asendamatu aminohape, mida lihasrakud kasutavad karnosiini sünteesiks. Karnosiin on dipeptiid (beeta-alaniin ja histidiin), mis toimib tugeva treeningu ajal tekkivate vesinikioonide (happe) preparaadina, aidates säilitada lihaste optimaalset pH-d. NOW Sports kasutab CarnoSyn, patenteeritud beeta-alaniini vormi, mis on kliiniliselt testitud ja tõestanud, et see suurendab lihaste karnosiini taset, võimaldades lihastel intensiivse treeningu ajal rohkem ja kauem töötada. NOW Sports Beta-Alanine põhineb uuringutel, mis näitavad, et CarnoSyni toidulisandid vähendavad lihaste väsimust ja kiirendavad taastumisaega, aidates teil saavutada jõu- ja vastupidavustreeningu eesmärke.

Kvaliteedisertifikaat: GMP (Good Manufacturing Processes) sertifikaat tagab, et NOW tootmisprotsessi kõiki aspekte on uuritud, sealhulgas kõiki laboratoorseid / katsemeetodeid (stabiilsus, tugevus ja tootearendus).

Pakendi suurus: 120 köögiviljakapslit

Portsjonid pakendis: 40 portsjonit

Portsjoni suurus: 3 kapslit

Kogus portsjoni kohta% Päevane väärtus

CarnoSyn beeta-alaniin 2,25 g (2250 mg)**

* Päevane väärtus pole määratud.

Täiendavad koostisained: hüpromelloos (tsellulooskapsel), ränidioksiid, steariinhape (taimne allikas), kaltsiumtsitraat ja mikrokristalne tselluloos.

Ei sisalda nisu, gluteeni, piima, munade, kala, karpide ega pähklite koostisosi. Valmistatud GMP tehases, mis töötleb teisi koostisosi, need allergeenid on olemas.

Kasutamine: 1 kapsel 2 korda päevas.

Hoiatus: ainult täiskasvanutele. Rääkige oma arstiga, kui olete rase, võtate ravimeid või kui teil on terviseprobleeme. Pärast avamist hoida jahedas ja kuivas kohas. Ärge ületage soovitatud annust. Toidulisandit tuleks kasutada toiduasendajana. Oluline on tasakaalustatud ja mitmekesine toitumine ning tervislik eluviis.

Hoida lastele kättesaamatus kohas. Kaitsta otsese päikesevalguse ja niiskuse eest. Hoida jahedas, kuivas kohas temperatuuril mitte üle 25 °C.

Tootja: NOW Foods Ltd. 244 Knollwood Dr, Bloomingdale, IL. 60108 USA.

Soovitatav
Imunitetui
Päritoluriik:
JAV
Tootja riik:
JAV
Summa:
120 kapsulių
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand