Tootevalik
Magnetiline vaskne käevõru Flower of Life
Bränd: AyurVedica
  • Uus
Magnetiline vaskne käevõru Flower of Life
  • Magnetiline vaskne käevõru Flower of Life

Magnetiline vaskne käevõru Flower of Life

Bränd: AyurVedica

Ühendage ilus ja kasulik. Lummavad, moodsad käevõrud on varustatud magnetitega, mis ei ole mitte ainult šikk aksessuaar, vaid tänu biomagnetilisele efektile ka teie heaolule kasulikud.

600 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: pi1970

Vase võimsus ühtlustab veelgi. See lõdvestab kahjustatud närve ja puhastab tšakrad (energiakeskused). Blokeeringud võivad vabaneda ja meie energia naaseb.

Ühendage ilusat kasulikuga. Lummavad, moodsad käevõrud sisaldavad magneteid, et need ei oleks mitte ainult šikk aksessuaar, vaid tänu nende tekitatud biomagnetilisele efektile ka teie heaolule kasulikud.

See käevõru on valmistatud vasest, mille mõlemasse otsa on kinnitatud väikesed magnetid.

Vask ja magnetid on juba ammu arvatavasti aidanud leevendada artriidi ja reuma sümptomeid.

Magnetvoo tihedus (mõõdetuna magneti pinnal): 1098 Gauss

Vask on seotud armastuse jumalanna Veenusega: naiselik, magnetiline, vastuvõtlik ja õrn. Vask tagab harmoonilise ühenduse füüsilise ja astraalkeha vahel ning seda võib kasutada energiavoogude puhastamiseks ja tasakaalustamiseks. See on tuntud elektrijuht, mis suurendab energiate ülekandumist. Tänu oma looduslikele tervendavatele võimetele saab vaske kasutada, et kanaliseerida enda ümber olevate kivide omadusi. Vask aktiveerib ja avab ka tšakrad.

Magnetilised häired ja stress igapäevaelus võivad põhjustada tasakaalustamatust meie enda biomagnetväljas. Magnetite kandmine toetab meie isiklikku biomagnetvälja ja tasakaalustab keha, hinge ja vaimu ühtsust. Me tunneme end rahulikuna ja tugevdatuna.

Läbimõõt: umbes 6,5 cm

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
197 €
Läbimüüdud
Läbimüüdud
1205 €