Tootevalik
Ajurveeda ürdimoos Chyawanprash Nimi Ayurveda, 500g
Bränd: Nimi Ayurveda
Ajurveeda ürdimoos Chyawanprash Nimi Ayurveda, 500g
  • Ajurveeda ürdimoos Chyawanprash Nimi Ayurveda, 500g

Ajurveeda ürdimoos Chyawanprash Nimi Ayurveda, 500g

Bränd: Nimi Ayurveda

Indias on Chyavanprashit hinnatud juba sajandeid. Ayurvedas on see toidulisand. Chyavanprash on maitsev, kergelt vürtsikas, valmistatud ghi (sulatatud või) püreest, sisaldab rohkelt amlat, suhkruroosuhkrut, mett ja mitmesuguseid Ayurveda ürte.

3519 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 7170

BDIH

Indias on Chyavanprashit hinnatud juba sajandeid. Ayurvedas on see toidulisand. Chyavanprash on maitsev, kergelt vürtsikas, valmistatud ghi (sulatatud või) püreest, sisaldab rohkelt amlat, suhkruroosuhkrut, mett ja mitmesuguseid Ayurveda ürte.

Chyavanprashil on erilised tasakaalustavad omadused – see on rahustav ja tasakaalustav toidulisand kogu perele. Eriti kasulikud omadused on Amla viljades kõrge kontsentratsiooniga looduslik C-vitamiin ja valitud Ayurveda ürdid. Tänu tuhandeid aastaid uuritud ja tõestatud looduslikele koostisainetele sobib Chyavanprash väga hästi igas vanuses inimestele.

Klassikalises Ayurveda traditsioonis kuulub Chyavanprash nn Rasayanade hulka (see sõna koosneb sõnadest Rasa ja Ayana). Rasa keha liikumisvedelikuna tekib seedimise käigus ja sellel on toitvad omadused kõikidele kudedele. Ayurvedas eristatakse järgmisi kudesid (Dathus): Rasa (plasma), Rakta (veri), Mamsa (lihas), Meda (rasv), Asthi (luu), Majja (luuüdi) ja Shukra (närvi- ja reproduktiivkude). ). .
Ayana tähendab, et Dhatus on hästi toidetud ja terve. Seetõttu on Rasayana tõeliselt õnnistus kogu kehale.

Chyavanprash on autentne Ayurveda toidulisand, millel on palju ajaloolisi viiteid ja legende. Esialgsed allikad näitavad, et Chyavanprash pärineb rohkem kui 3000 aastat enne meie ajastut. Iidse Ayurveda teksti, Charak Samhita, esimese ja vanima Ayurveda pühakirja kohaselt võib Chyavanprashit tarbida ja seda tuleks tarbida iga päev.

Koostisosade kohta:
Enamik retseptides valmistatud ürte keedetakse vees ja seejärel segatakse kuivatatud ekstrakt meega. Seejärel lisatakse pulbrile pulbristatud aromaatsed vürtsid kardemon, kaneel ja nelk. Valmistoode on nagu suhkrusiirup, kuid hõrgu ja kergelt kirbe maitsega.
Ayurveda ürtide ja vürtside segu valmistatakse traditsiooniliselt Ayurveda ühe peamise pühakirja Sarangadhara Samhitha järgi.

Amalaki (Amla, lat. Emblica officinalis, India karusmari) on roosuhkru ja mee kõrval üks peamisi koostisosi. Iidsete Ayurveda tekstide järgi on Amalaki loodusliku C-vitamiini rikkaim allikas, sisaldades peaaegu kõiki kuut Ayurveda maitset peale juustu. Amalaki sisaldab kaltsiumi, fosforit, rauda, karotiini, süsivesikuid, tiamiini, riboflaviini ja palju muud. Paljud teaduslikult põhjendatud uuringud on kinnitanud Amalaki positiivseid omadusi.

Töötlemata roosuhkur ja mesi toimivad ürtide kandjatena. Lisaks annavad roosuhkur ja mesi Ayurveda tekstide järgi magusa, kosutava maitse. Chyavanprashil ilma suhkru ja meeta poleks sama jõudu.

Korduma kippuvad küsimused Chyavanprashi kohta:

Kas Chyavanprash'i tuleb hoida külmkapis?
Tavaliselt ei pea seda külmkapis hoidma. Siiski, kui kasutate seda rohkem kui 4 nädalat pärast esmast avamist, on soovitatav hoida seda jahedas.

Kas Chyavanprashi saab kasutada pikka aega ilma vaheajata?
Kuna Chyavanprash on looduslik toidulisand, mitte ravim, võib (ja tuleb) seda võtta iga päev ilma piiranguteta.

Kuidas ja kui sageli saab Chyavanprashi kasutada?
1-2 teelusikatäit päevas, näiteks suupiste saia või röstsaia peal. Või lihtsalt imeda lusikat. Parema seedimise huvides on soovitatav juua veidi (sooja) piima.

Nimi Ayurveda Chyavanprash vastab raskemetallide käitlemise nõuetele ja on sertifitseeritud vastavalt rangetele BDIH toidujuhistele: "BDIH Heavy Metal Management".

Tarbimine:

Söö 1-2 tl päevas: enne hommikusööki ja 15 minutit enne (või söögikordade vahel). Selle koguse võid lahustada ka soojas piimas või valmistada maitsva soojendava joogi soja- või riisipiimaga. Maitsev määre röstsaial. Suurepärane toonik lastele (5-12 a) - pool teelusikatäit enne hommikusööki. Lastele soovitatakse võtta 0,5 tl päevas.

Seda on kõige parem võtta hommikul, kuid seda võib võtta ka muul kellaajal, kõige parem on juua sooja piima enne magamaminekut.

Koostis: Jaggery, India leht, ghee või, kardemon, pikk pipar, ashwaganda, haritaki, gokshura, puerary, magus kõht, pähklipureja

Allergeenid: Paksus kirjas.

Toiteväärtus (100g): Energeetiline väärtus 1313 kJ / 311 kcal, Rasvad: 5,9 g (millest küllastunud 2,2 g), Süsivesikud: 60,3 g (millest suhkrud 46,1 g), Valgud: 1,6 g, Sool: 0,28 g, kiudained: 5, 3 g.

Säilitamistingimused: Hoida tihedalt suletud anumas pimedas jahedas kohas. Avamisel hoida külmkapis.

Päritoluriik: India

Netosisaldus : 500 g

Parim enne: vaadake pakendit

Tootja: Ayurveda Handels GmbH, Saksamaa

Kehatüüp (dosha):
Vata / Pita / Kapha
Päritoluriik:
Indija
Kaal / Kogus:
500 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
1306 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud