Tootevalik
Massaažiõli liigestele Mahanarayan, Hesh, 100 ml
Bränd: Hesh
Massaažiõli liigestele Mahanarayan, Hesh, 100 ml
  • Massaažiõli liigestele Mahanarayan, Hesh, 100 ml

Massaažiõli liigestele Mahanarayan, Hesh, 100 ml

Bränd: Hesh

See Maha Narayani õli on väga toitev ja noorendav, sisaldades juurte, seemnete ja õite segu, millele on lisatud seesamiõli ja seda on mainitud juba kõige varasemates ajurveeda tekstides. See on väga toitev ja hooldav, aitab taastada elastsust ja tasakaalustada liigset Vatat. See toetab kõiki massaažitehnikaid, et noorendada keha ja vaimu, niisutades samal ajal nahka.

Sobib veganitele

Ei ole katsetatud loomade peal.

Ainult välispidiseks kasutamiseks.

1306 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 5025042028350
Hetkel laost otsas


Segu iidsetest Ajurveeda õlidest 56 ürdist. Seda on Indias kasutatud tuhandeid aastaid. "Mahanarayan õli on ideaalne Vata-tüüpi inimestele, aidates kõrvaldada Vata tasakaalutust. Vata on loomulikult kuiv ja külm ning see õli soojendab ja rahustab.

Mahanarayan õli on iidsete retseptide järgi valmistatud traditsiooniline ajurveeda õli, mis sisaldab ekstrakte 56 ravimtaimest (gokshura, shatavari, sandlipuu, neem ja paljud teised). Õli tervendavad koostisosad tungivad läbi naha põletikulistesse piirkondadesse, pakkudes tõhusat leevendust liigeste ja selgroo valulikele kolletele. Mahanarayan-õlis sisalduvad looduslikud A-, E- ja D3-vitamiinid ning mineraalid tagavad õli toime rakumembraani tasandil, aidates normaliseerida kahjustatud kudedes toimuvaid happelisi põletikuprotsesse ja kaltsiumi ainevahetust, mis viib kaltsiumsoolade ladestumise vähenemiseni. Pane tähele, et mürri ekstrakt on kõige võimsam looduslik reumavastane ja valuvaigisti.

Põhiomadused:

1. Tungib sügavalt liigeste kudedesse.

2. Võib toimida valuvaigistina.

3. Võib aidata kõrvaldada põletikku ja turset.

4. Õrnalt soojendav.

5. Kõhre taastumisprotsesside stimuleerimine.

Annustamine ja doseerimine: Enne kasutamist tee 10-15 minutiks kuuma vanni (0,5 kg soolaga) või pane haavale 10-15 minutiks kuum side hüpertoonilise (soola)lahusega või tee selgroo patoloogia korral kuum mähis. Seejärel kanna peale õhuke kiht õli ja masseeri liigeseid või selgroogu 10-15 minutit. Ägedate haiguste ravikuur on 7-14 päeva, krooniliste - 1-2 kuud.

Vastunäidustused: individuaalne tundlikkus komponentide suhtes. Õli võib soovitada alates 4. eluaastast.

Ettevaatusabinõud: vältida kokkupuudet limaskestade ja kahjustatud nahaga. Õlil on tugev ja särav kampri ja ürtide lõhn.

Kasutussoovitused: välispidiseks kasutamiseks. Hõõruda haigetesse liigestesse, kasutada üldmassaažiks. Kasutatakse üldise väsimuse vähendamiseks ja liigeste liikuvuse tagamiseks ning nende normaalses seisundis hoidmiseks. Seda õli saab kasutada ka kohalikuks ja üldkehamassaažiksmassaažiks (v.a pea). Seejärel jäta see ööseks peale või loputa sooja veega. Kogu keha massaaži puhul - pärast massaaži pese nahka sooja vee ja ajurveeda seebiga.

Õli kasutatakse üldise väsimuse vähendamiseks ja jõu taastamiseks. Soovitatav kasutada enne või pärast sporti, joogatreeninguid. Kasutamine enne treeningut aitab tugevdada lihaseid, tõsta nende elastsust ja toonust, kasutamine pärast – aitab lõõgastuda. Nagu öeldud, sobib massaažiks.

See õli on saanud nime India jumaluse Narajani (Vishnu) järgi – Suure Narayana ("mahanarayan") järgi. Õli valmib mõne kuuga – kuumutatakse suures anumas madalal kuumusel, lisades vajalikke komponente.

Massaažiõli Mahanarayana Thailam Ayurveda ei sisalda emulgaatoreid, mistõttu võib see madalal temperatuuril muutuda tahkeks. Optimaalseks kasutamiseks soojenda õli soojas veevannis õrnalt temperatuurini 36-40 ° C. Enne kasutamist loksuta pudelit korralikult.

Pärast massaaži lase õlil vähemalt 30 minutit või paremini üleöö nahka imenduda, enne kui lähed vanni või duši alla.

Koostis (INCI): Aegle marmelos (Bael) Extract,Tribulus terrestris (Gokshura) Extract, Sesamum indicum (Sesame) Seed Oil ,Withania somnifera (Ashwagandha)Extract, Desmodium gangeticum (Shalaparni) Extract, Gmelina arborea (Beechwood) Extract, Oroxylum indicum (Indian Trumpet) Extract, Solanum indicum (Brihati) Extract ,Solanum xanthocarpum (Kantkari) Extract, Stereospermum suaveolens (Padhal) Extract , Brassica nigra (Mustard) Extract, Gaultheria procumbens (Wintergreen) Leaf Oil,Camphor, Zingiber officinale (Ginger) Oil,Asparagus racemosus (Shatavari) Extract, Berberis aristata (Indian Bearberry) Extract, Curcuma longa (Turmeric) Extract, Cyperus rotundus (Java Grass) Extract, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Foeniculum vulgare (Fennel) Oil,Glycyrrhiza glabra (Licorice) Extract, Lavandula angustifolia (Lavender) Oil, Nardostachys jatamansi Oil, Rubia cordifolia (Manjistha) Extract, Cinnamomum tamala Leaf Extract , Elettaria cardamomum Seed Oil, Citral*, Geraniol*, Limonene*, Linalool * .

* Naturaalselt ekstraheeritud eeterlikest õlidest

Allergeenid: märgitud paksus kirjas

* Pane tähele! Kõik viited selle toote komponentide omadustele on kogutud ja salvestatud autoriteetsetest allikatest ning on seotud koostisosade, mitte tootega. Info ei ole reklaam.

Infoallikad:

https://www.researchgate.net/publication/271531948_In_vitro_anti-inflammatory_effects_of_Mahanarayan_oil_formulations_using_dendritic_cells_based_assay

http://ukaazpublications.com/attached/publications/article%20(40-45).pdf

The Ayurvedic pharmacopeia of India, part – I, Volume – I, 1st edition reprinted 2001, Published by the controller of Publications, civil lines, Delhi – 110054 Govt. of India. Page no. 47.

Kehatüüp (dosha):
Vata
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
100 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • −30%
Vegan Vegan
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
1709 €
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud