Tootevalik
Ayurveda vürts Tulsi Masala Chai, lahtine, Organic India, 100g
Bränd: Organic India
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Ayurveda vürts Tulsi Masala Chai, lahtine, Organic India, 100g
  • Ayurveda vürts Tulsi Masala Chai, lahtine, Organic India, 100g

Ayurveda vürts Tulsi Masala Chai, lahtine, Organic India, 100g

Bränd: Organic India
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

Organic India Tulsi tee Chai Masalaga. See on aromaatne ja maitsev jook. Valmistatud värskelt jahvatatud orgaaniliste vürtside (masala), kvaliteetse musta Assami tee ja tulsi segust. See tee on lemmik külmal aastaajal, sest see soojendab ja toniseerib, kuid seda joovad vürtsiteede armastajad ka suvel.

1306 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 801541081004

Euroroheline leht

Organic India Tulsi tee Chai Masalaga. See on aromaatne ja maitsev jook. Valmistatud värskelt jahvatatud orgaaniliste vürtside (masala), kvaliteetse musta Assami tee ja tulsi segust. See tee on lemmik külmal aastaajal, sest see soojendab ja toniseerib, kuid seda joovad vürtsiteede armastajad ka suvel. Sellest piisab 50 tassi jaoks.

Tulsi on eriline ravimtaim, mida Indias ei kutsuta asjata pühaks basiilikuks, see on tänapäeva maailma iidne tarkus. Keerulise keemilise struktuuriga taim. Tulsi mõju kehale on kõikehõlmav, kuid sageli peen. Palsamina kehale, vaimule ja hingele on selle omadusi Indias kasutatud juba üle 5000 aasta. "Rohtude kuninganna" tulsi läks täna läände. Tulsi tee regulaarsed kasutajad hindavad seda väga soodsalt. Joo tulsi teed iga päev nii palju kui soovid – erinevalt enamikust ürtidest ei pea seda doseerima. Ka lapsed armastavad teda.

Mahepõllumajanduslikku India tulsi kasvatatakse maapiirkondade taludes, kasutades säästvat põllumajandustavasid. Need orgaanilised teed on valmistatud parimatest tulsi lehtedest ja õitest, mis on segatud teiste orgaaniliste ürtide, teede või vürtsidega. See loob loodusliku, kuid ainulaadse joogi.

Kasutamine: valada 1 tl 120 ml keeva veega, segada. Lase 3-5 minutit seista, kurna ja serveeri. Võib magustada. Kahekordselt kange, kui juua jahtunult. Parim on juua ilma piimata.

Pakend: metallist pigistatav anum, sees kilekott.

Koostis: orgaaniline: Tulsi (püha basiilik) teesegu: Krishna Tulsi 12,6% (lehed, ladina Ocimum sanctum), Rama Tulsi 9% (lehed, ladina Ocimum sanctum), Vana Tulsi 5,4% (lehed, ladina Ocimum gratissimum), Assami must tee 28% (lehed, ladina Camellia sinensis), kaneel 18% (koor), ingver 10% (juur), kardemon 7,5% (seemned), must pipar 4% (puuviljad), nelk 2,5% (pungad), muskaatpähkel 1,5%. , muskaatpähkel koorega pulber 1,5%.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud