Tootevalik
Ayurveda tee Tulsi Cleanse, orgaaniline India, 25 pakki
Bränd: Organic India
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Ayurveda tee Tulsi Cleanse, orgaaniline India, 25 pakki
  • Ayurveda tee Tulsi Cleanse, orgaaniline India, 25 pakki

Ayurveda tee Tulsi Cleanse, orgaaniline India, 25 pakki

Bränd: Organic India
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

Orgaaniline tee, mis on valmistatud originaalretsepti järgi.

Kofeiinivaba.

1003 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: HLV2194

Euroroheline leht

Orgaaniline tee, mis on valmistatud originaalretsepti järgi.

Kofeiinivaba.

Kui te seostate teed ainult meeldivate tunnete ja naudinguga, siis Tulsi CLEANSE on kibedam, kui te arvate teest. Kuid just seda maitset koos teravusega näeb Ayurveda ette maksa- ja neerufunktsiooni parandamiseks.

Krishna Tulsi, Curcuma, ingveri, Bhumyamalaki, Katuki ja Kalmegi kombinatsioon pakub tõhusat igapäevast puhastust maksa ja neerude jaoks. Need taastavad ravimtaimed toetavad tervislikku detoksikatsioonisüsteemi.

Tulsi on eriline ravimtaim, mida Indias tuntakse põhjusega püha basiilikuna, iidne tarkus tänapäeva maailmale. Keerulise keemilise struktuuriga ravimtaim. Tulsi mõju organismile on kõikehõlmav, kuid tihtipeale peenem. Balsamina kehale, vaimule ja hingele on selle omadusi kasutatud Indias juba üle 5000 aasta. "Tulsi, "ravimtaimede kuninganna", on tänapäeval jõudnud läände. Tulsi tee regulaarsed kasutajad suhtuvad sellesse väga positiivselt. Jooge tulsi teed iga päev nii palju, kui soovite - erinevalt paljudest ravimtaimedest ei ole vaja seda doseerida. Ka lapsed armastavad seda.

"Organic India" Tulsi kasvatatakse maapiirkondade taludes jätkusuutlikul viisil. Need orgaanilised teed on valmistatud parimatest tulsi lehtedest ja õitest, mis on segatud teiste orgaaniliste maitsetaimede, teede või vürtsidega. See loob loodusliku, kuid eripärase joogi.

"TULSI TEA Organic" India on ainulaadne selle poolest, et see on valmistatud kolmest Tulsi liigist: Rama, Krishna ja Vana. Kõik taimed on kasvatatud kõrgeimate standardite kohaselt väikestes traditsioonilistes farmides. Nad kuivatatakse madalal temperatuuril, segatakse ja pakendatakse moodsates hügieeniseadmetes, järgides maksimaalse värskuse, aroomi ja tervislikkuse nõudeid.

Selle tee aluseks on Tulsi (püha basiilik), millel on suurepärased toniseerivad, elustav ja stressi leevendavad omadused. Tulsi on üks India pühamaid taimi ja seda peetakse "tervendavaks palsamiks" kehale, vaimule ja hingele. See avab südame ja meele, suurendab armastuse ja pühendumise energiat ning suurendab usku, kaastunnet ja meelte selgust. Arvatakse, et püha basiilik pakub jumalikku kaitset, puhastab aurat ja tugevdab immuunsüsteemi.

Tulsi on kaasaegsete teaduslike uuringute kohaselt suurepärane adaptogeen, stressi leevendaja, vastupidavuse tõstja, põletiku vähendaja, kolesterooli vähendaja, detoksikatsioonivahend, kiirguskaitse, haavandite kaitsja, palaviku alandaja, seedimist parandav ning antioksüdantide ja muude toitainete rikas. Tulsi on eriti tõhus südame, veresoonte, maksa, kopsude, samuti vererõhu ja veresuhkru reguleerimiseks.

Kasutamine: Kasutage 1 teekotti tassi kohta. Vala üle keeva veega ja lase vähemalt 3 minutit (soovitavalt kuni 10 minutit) tõmmata. Lisage teele maitse järgi suhkrut või mett. Võite valmistada ka jääteed: laske keedetud teel jahtuda ja pange see külmikusse.

Joo seda aeglaselt, võimaldades endal tunda kogu maitset ja sukelduda puhastumisprotsessi. Jooge 1 tass päevas. Puhastamise ajal on soovitatav 2 tassi päevas.

Koostisosad: 1:

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
25 pakeliai
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud