Tootevalik
Ayurveda tee Tulsi Pomegranate Green, Organic India, 25 pakki
Bränd: Organic India
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Ayurveda tee Tulsi Pomegranate Green, Organic India, 25 pakki
  • Ayurveda tee Tulsi Pomegranate Green, Organic India, 25 pakki

Ayurveda tee Tulsi Pomegranate Green, Organic India, 25 pakki

Bränd: Organic India
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

Parimate Tulsi (püha basiiliku) lehtede, rohelise tee ja granaatõunte segu.

See aromaatne segu "maitsetaimede kuningast", pühast basiilikust, peenestatud rohelisest teest, mis on rikastatud granaatõuna ja küdoonia õitega ning vaarikate hapukast aroomist, on imeline kombinatsioon, mis võlub teie maitsemeeli nii päeval kui ka öösel.

Orgaaniline tee, mis on valmistatud originaalretsepti järgi.

Sisaldab looduslikku kofeiini.

1003 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: HLV2067

Euroroheline leht

See aromaatne segu "maitsetaimede kuninga", püha basiiliku, granaatõuna ja küdoonia õitega rikastatud peenestatud rohelise tee ning vaarikate kirbe aroomi vahel on imeline kombinatsioon, mis võlub teie maitsemeeli nii päeval kui ka öösel.

Tulsi ja rohelise tee kombinatsioon suurendab teineteise märkimisväärset kasu, kuna see on rikas tugevate fütotoitainete ja antioksüdantide poolest, mis kaitsevad organismi kahjulike vabade radikaalide eest. Need ühendid toetavad looduslikult immuunsüsteemi ja südame-veresoonkonna süsteemi ning aitavad kaasa detoksikatsioonile. Nautige tervist ja energiat. Soovime teile head tervist ja õnne.

Sisaldab looduslikku kofeiini.

Tulsi on eriline ravimtaim, mida Indias tuntakse mitte ilma põhjuseta püha basiilikuna, iidne tarkus tänapäeva maailmale. Keerulise keemilise struktuuriga taim. Tulsi mõju organismile on kõikehõlmav, kuid tihtipeale peenem. Balsamina kehale, vaimule ja hingele on selle omadusi kasutatud Indias juba üle 5000 aasta. "Tulsi, "ravimtaimede kuninganna", on tänaseks jõudnud läände. Tulsi tee regulaarsed kasutajad räägivad sellest väga palju. Jooge tulsi teed iga päev nii palju kui soovite - erinevalt paljudest ravimtaimedest ei ole vaja seda doseerida. Ka lapsed armastavad seda.

"Organic India" Tulsi kasvatatakse maapiirkondade taludes jätkusuutlikul viisil. Need orgaanilised teed on valmistatud parimatest tulsi lehtedest ja õitest, mis on segatud teiste orgaaniliste maitsetaimede, teede või vürtsidega. See loob loodusliku, kuid eripärase joogi.

"TULSI TEA Organic" India on ainulaadne selle poolest, et see on valmistatud kolmest Tulsi liigist: Rama, Krishna ja Vana. Kõik taimed on kasvatatud kõrgeimate standardite kohaselt väikestes traditsioonilistes farmides. Nad kuivatatakse madalal temperatuuril, segatakse ja pakendatakse moodsates hügieeniseadmetes vastavalt nõuetele, et tagada maksimaalne värskus, aroom ja tervislikkus.

Selle tee aluseks on Tulsi (püha basiilik), millel on suurepärased toniseerivad, elustav ja stressi leevendavad omadused. Tulsi on üks India pühamaid taimi ja seda peetakse "tervendavaks palsamiks" kehale, vaimule ja hingele. See avab südame ja meele, suurendab armastuse ja pühendumise energiat ning suurendab usku, kaastunnet ja meelte selgust. Arvatakse, et püha basiilik pakub jumalikku kaitset, puhastab aurat ja tugevdab immuunsüsteemi.

Tulsi on kaasaegsete teaduslike uuringute käigus tõestatud, et ta on suurepärane adaptogeen, stressi leevendaja, vastupidavuse tõstja, põletiku vähendaja, kolesterooli vähendaja, detoksikatsioonivahend, kiirguskaitse, haavandite kaitsja, palaviku alandaja, seedimist parandav ning antioksüdantide ja muude toitainete rikas. Tulsi on eriti tõhus südame, veresoonte, maksa, kopsude, samuti vererõhu ja veresuhkru reguleerimiseks.

Kasutamine: Kasutage 1 teekotti tassi kohta. Vala üle keeva veega ja lase vähemalt 3 minutit (soovitavalt kuni 10 minutit) tõmmata. Lisage teele maitse järgi suhkrut või mett. Võite valmistada ka jääteed: laske keedetud teel jahtuda ja pange see külmikusse.

Parema toime saavutamiseks on soovitatav juua 3-5 tassi teed päevas.

Koostisosad: Rama Tulsi (Ocimum Sanctum), Krishna Tulsi (Ocimum Sanctum), Vana Tulsi (Ocimum gratissimum), roheline tee (Zamella sinensus), granaatõuna õied, hibiskus, looduslik lõhna- ja maitseaine.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
25 pakeliai
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda