Tootevalik
Toidulisand Cissus Power, Planet Ayurveda, 60 kapslit
Bränd: Planet Ayurveda
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Toidulisand Cissus Power, Planet Ayurveda, 60 kapslit
  • Toidulisand Cissus Power, Planet Ayurveda, 60 kapslit

Toidulisand Cissus Power, Planet Ayurveda, 60 kapslit

Bränd: Planet Ayurveda
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
  • Isegi 500 mg standardiseeritud taimeekstrakti kapslid, kui paljud tootjad kasutavad ainult 250 mg taimeekstrakti või lihtsalt taimepulbrit.
  • 100% loodusliku päritoluga toode
  • Välja töötatud Ayurveda ekspertide poolt
  • Cissus Power ravimtaimede segu valemiga - saab aidata palaitavad säilitada luutihedust, tugevdada luid ja liigeseid, kiirendada luumurru paranemist, abi luu- ja lihaskonna haiguste ennetamisel.
  • 100% taimetoitlane ja vegan
2011 €
Saadavus: 13 Kogus
Tootekood: 8904271102758

India Organic ISO9001 US FDA HACCP USDA Organic Euroroheline leht Ecocert

Ajuuredas kasutatakse tiibklummi (Cissus quadrangularis) liigeste ja luude tugevdamiseks. See võib aidata tugevdada hapraid luid, soodustades kaltsiumi imendumist ja kogunemist luudesse. Samuti kasutatakse seda sageli abivahendina osteoporoosi ja madala luukoe mineraalse tiheduse korral. Üldiselt võib see aidata edendada luude head tervist ning vähendada valu ja põletikku. Samuti aitab see aeglustada liigeste kulumist. Cissus quadrangularis võib aidata kaasa liigeste nõuetekohasele liikuvusele ning luumurdude ja haavade paranemisele.

koostisosad (1 kapslis): 500 mg standardiseeritud 20:1 ekstrakti tiibhammaste Cissus quadrangularis (Hadjod) tüvest, kapsli kest - hüdroksüpropüülmetüültselluloos (E464).

Netosisaldus: 36,4 g (1 kapsel 606,7 mg)

Ei sisalda lõhna- ja maitseaineid, värvaineid, suhkrut, magusaineid, laktoosi, soja, gluteeni, nisu, pärmi, säilitusaineid, želatiini ega sooda.

Soovituslik kasutamine: Täiskasvanutele 1-2 kapslit 1-2 korda päevas, 30 minutit pärast sööki . Tulemused võivad erineda sõltuvalt vanusest, soost, tervislikust seisundist ja toitumisest. Seda toodet võib kasutada pikka aega kõrvaltoimete puudumisel. Soovitatav on võtta seda vähemalt 2-3 kuud.

Hoiatused: ärge ületage soovitatud annust. Toidulisandit ei tohi kasutada toidu asendajana. Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis. Kui olete rase, imetate või võtate ravimeid, pidage enne toote võtmist nõu oma arstiga. Kui teil tekivad kõrvaltoimed, pidage nõu oma arstiga.

Säilitustingimused: hoida kuivas, jahedas ja pimedas kohas lastele kättesaamatus kohas.

* Ettevaatust! Kõik viited toimeainetele tootespetsifikaadis põhinevad autoriteetsetest allikatest saadud teabel, kuid ei tähenda lõpptoote omadusi ega ole toote reklaam.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miks on Planet Ayurveda™ toidulisandid tõhusad ja paremad kui enamik analooge?

1) 100% vegan kapslid, mis on valmistatud taimetselluloosist, mitte želatiinist.

2) Toodetes kasutatakse ainult kõige tugevamaid puhtaid standardiseeritud 100% looduslikke taimeekstrakte ja ei kasutata tavapäraseid ekstrakte.

3) Isegi 500 mg ühe kapsli kohta: vegankapsel on täidetud 500 mg standardiseeritud taimeekstraktiga, samas kui paljud tootjad kasutavad ainult 250 mg taimeekstrakti või lihtsalt taimepulbrit.

4) Kvaliteetne tooraine, üle 10 korra kallim: lihtsate taimede pulbriliste ekstraktide hind on minimaalne, samas kui tõeline taimeekstrakt on 10 korda kallim.

5) 100% puhas taimne toode, ilma lisaainete, abiainete või kemikaalideta: enamik tootjaid täidab kapslid ainult 250 mg taimeekstraktiga, samas kui ülejäänud 250 mg 500 mg on täidetud tavaliste taimede, kemikaalide ja muude jahude pulbritega, et hoida kulusid madalal.

6) Põhjalik laboratoorne testimine: kõiki Planet Ayurveda™ toidulisandeid testitakse põhjalikult ELi akrediteeritud laboratooriumis. Need testid hõlmavad raskemetallide (Pb plii, Hg Hg, Cd kaadmium, arseen As) ja mikrobioloogilise (E. coli ja Salmonella E. coli Salmonella) sisalduse kontrollimist. Kõik tooted vastavad täielikult ELi nõuetele ja on lubatud ELi turul.

7) Positiivne energia: kõik tooted on täis positiivset energiat, õndsust ja kõrget karmat, mis on valmistatud täielikult vegan/vegetaristlikes kapslites parema imendumise tagamiseks. ja meie hinnad peegeldavad meie pühendumust pakkuda teile ja kogu maailmale ravimtaimede kõrgeimat kvaliteeti ja kombinatsioone.

Soovitatav
Raumenims
Sąnariams
Vata dosha mõju
Mažina
Pita dosha mõju
Balansuoja
Kapha dosha mõju
Balansuoja
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
60 kapsulių
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
1306 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud