Tootevalik
Toidulisand Triphala, Sattva Ayurveda, 60 kapslit
Bränd: Sattva Ayurveda
Toidulisand Triphala, Sattva Ayurveda, 60 kapslit
  • Toidulisand Triphala, Sattva Ayurveda, 60 kapslit

Toidulisand Triphala, Sattva Ayurveda, 60 kapslit

Bränd: Sattva Ayurveda
  • 60 kapslit toidulisandit 450 mg
  • 100 % looduslikku päritolu
  • Välja töötatud Ayurveda ekspertide poolt
  • Triphala taimse segu valemiga - üldiseks soolestiku detoksikatsiooniks ja seedetrakti tervise toetamiseks.
  • 100% taimetoitlane ja vegan valemiga
1003 €
Saadavus: 13 Kogus
Tootekood: 8906079341858

Triphala tähendab kolme puuvilja, seega sisaldavad kapslid võrdsetes osades orgaanilisi Amalaki, Bibhitaki ja Haritaki puuvilju, mis moodustavad selle kombinatsiooni, mis on Ayurvedas tuntud kui aegade jooksul tõestatud valem seedetrakti puhastamiseks, kõhukinnisuse leevendamiseks, toksiinide eemaldamiseks soolestikust ja leevendamiseks toitainete kõrvaldamise ja assimilatsiooni kaudu. Triphala aitab ayurveda tekstide kohaselt eemaldada rasvakihti ja toksiine soolestikust ning aitab reguleerida ainevahetust. Samuti on see rikas C-vitamiini ja antioksüdantide poolest, mis võivad avaldada positiivset mõju nägemisele.

koostisosad: Amalaki puu (Phyllanthus emblica) 150mg, Bibhitaki puu (Terminalia belleria) 150mg, Haritaki puu (Terminalia chebula) 150mg: 40% tanniinide suhtes standardiseeritud ekstrakt (DER 6:1) 450mg, hüdroksüpropüülmetüültselluloos kapsel.

Netosisaldus: 27 g (1 kapsel 450 mg)

Ei sisalda lõhna- ja maitseaineid, värvaineid, suhkrut, magusaineid, laktoosi, soja, gluteeni, nisu, pärmi, säilitusaineid, želatiini ega sooda.

Soovituslik kasutamine: Täiskasvanutele 1 kapsel päevas 8-10 nädala jooksul, 30 minutit pärast sööki. Tulemused võivad varieeruda vastavalt vanusele, soole, tervislikule seisundile ja toitumisele. Seda toodet võib kasutada pikka aega kõrvaltoimete puudumisel.

Hoiatused: ärge ületage soovitatud annust. Toidulisandit ei tohi kasutada toidu asendajana. Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis. Kui olete rase, imetate või võtate ravimeid, pidage enne toote võtmist nõu oma arstiga. Kõrvaltoimete ilmnemisel konsulteerige oma arstiga.

Säilitustingimused: säilitage kuivas, jahedas ja pimedas kohas lastele kättesaamatus kohas.

Soovitatav
Energijai padidinti
Organizmo jauninimui
Vata dosha mõju
Mažina
Pita dosha mõju
Balansuoja
Kapha dosha mõju
Balansuoja
Päritoluriik:
Indija
Summa:
60 kapsulių
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline