Tootevalik
Ingveri pastillid kurgule meega Koflet-H, Himalaya, 12tk.
Ingveri pastillid kurgule meega Koflet-H, Himalaya, 12tk.
  • Ingveri pastillid kurgule meega Koflet-H, Himalaya, 12tk.

Ingveri pastillid kurgule meega Koflet-H, Himalaya, 12tk.

Aitab säilitada normaalset hingamisteede kontrolli, et saada köha ja hõlbustada hingamist.

378 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 8901138834906
Hetkel laost otsas


Aitab säilitada normaalset hingamisteede kontrolli, et saada köha ja hõlbustada hingamist.

Kuidas kasutada?

Täiskasvanud kasutavad 1 pastille 3-4 korda päevas. Kasutada kurguvalu korral, esimeste külmetusnähtude, hingamisraskuste korral. Ei soovitata kasutada alla 2-aastastel lastel.

Pakendi suurus: 12 pastilli

Märguanded:

Hoida temperatuuril üle 30°C, kaitstuna otsese päikesevalguse eest. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte hoida külmkapis. Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Toidulisandid tahavad saada toiduasendajana.

Oluline on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis. Kui olete rase, toidate last rinnaga või kasutate mõnda ravimit, pidage enne selle toidulisandi võtmist nõu oma arstiga. Kui teil tekib ükskõik milline kõrvaltoime, pidage nõu oma arstiga.

Koostis: sahharoos, glükoosisiirup, puhastatud vesi, mesi (126 mg), lõhna- ja maitseaine (mee maitse), lõhna- ja maitseaine (ingveri maitse), viljakesta ekstrakt (Terminalia chebula) (7,31 mg), mentool (5 mg), nelk (Syzygium aromaticum) õiepungade ekstrakt (2,1 mg), suure alpi (Alpinia galanga) risoomi ekstrakt (tacid akaatsia (Acacia catechu) puidu südamiku ekstrakt (0,74 mg), tõeline ingver (Zingiber officinale)) risoomi ekstrakt (0,8 mg), pikk pipar (Piper longum ) puuviljaekstrakt (0,8 mg), musta pipra (Piper nigrum) puuviljaekstrakt (0,8 mg), kardemoni (Elettaria cardamomum) puuviljaekstrakt (0,06 mg), Tseiloni kaneeli (Cinnamomum zeylanicum) koore ekstrakt (0,02 mg).

------------------------------------------------- -----------------------

Himaalaja kaubamärgi kohta:

Usalda loodust ja selle kingitusi. Looduslikud, tõhusad ja ohutud Himaalaja tooted on valmistatud hoolikalt valitud Himaalaja jalamil kasvavatest ürtidest. Himaalaja tooted – ülitõhus ja tuntud ainulaadne tervendav raviviis, mis põhineb Ayurvedal – maailma vanimal arstiteadusel, mis tekkis 5000 aastat tagasi Indias.

Himaalaja eesmärk on aidata parandada igat tervist, seega tahame unikaalseid toidulisandeid. Nendes sisalduvate ürtide toime on teadlaste poolt tõestatud ja võib aidata igaühel taastada oma füüsilist ja vaimset heaolu ning parandada elukvaliteeti.

Päritoluriik:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • Uus