Need porgandivahvlid on nii maitsvad ja maitsvad, et ma võrdlen neid kuningliku hommikusöögiga.
Porgandi asemel võib kasutada kõrvitsat või bataati. Ja seda saab serveerida erinevate lisanditega - toorjuustu ja soolalõhega, praemuna ja köögiviljadega, fetajuustu ja peediga.

Koostis:
200 g porgandeid
2 muna
1 apelsin
4 spl. täisteranisujahu
30 g kõva juustu
2 spl. oliiviõli
2 küüslauguküünt
1/4 tl. jahvatatud koriandrit
1/4 tl. jahvatatud kurkum
2 oksa tüümiani
Soola ja musta pipart maitse järgi

Juhised:
1. Lõika porgandid 1 cm paksusteks viiludeks ja aseta küpsetusvormi. Vala peale apelsinimahl ja oliiviõli, lisa apelsinikoore ja tüümianioksad. Küpseta porgandeid 190 kraadi juures 50 minutit.
2. Jahuta porgandid ja sega need köögikombainis koos munade ja küüslauguga. Sega juurde jahu, riivitud juust ja vürtsid.
3. Küpseta vahvlid hästi kuumutatud vahvliraual.
4. Serveeri koos valitud lisanditega.