Tootevalik
Eeterlik õli Anahata Chakra, Aromafume, 10ml
Bränd: Aromafume
Eeterlik õli Anahata Chakra, Aromafume, 10ml
  • Eeterlik õli Anahata Chakra, Aromafume, 10ml
  • Eeterlik õli Anahata Chakra, Aromafume, 10ml

Eeterlik õli Anahata Chakra, Aromafume, 10ml

Bränd: Aromafume

Aromaatne eeterlik õli aroomi levitamiseks. See eeterlike õlide segu pakub kõiki viiruki eeliseid, kuid ilma suitsuta. Jätab tuppa meeldiva aroomi, mis annab rahuliku ja värskendava tunde.

600 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: PI17974

Naturaalne segu Anahata chakra eeterlikust õlist koos aromaatsete lõhnadega südametšakra levitamiseks, tasakaalustamiseks ja taaselustamiseks.

Anahata – neljas tšakralõhnade sari: bergamott, ananass, passionvili, neroli, metsamarjad, roos, ylang ylang, geraanium, nelk, kaneel, sandaalid, vanill, seeder, tammesammal.

Aromaatsed 7 chakra eeterlikud õlid aroomi levitamiseks

Aromaatsed 7 tšakra eeterlikud õlid on loodud teie keha peamiste tšakrate avamiseks ja tasakaalustamiseks rikastatud eeterlike õlide aroomidega. 7 tšakra lõhnad on hoolikalt valitud maailmas tunnustatud India tšakraspetsialisti poolt. Tšakrad aitavad taaselustada keha, vaimu ja vaimu, suunates "praanat", meie nähtamatut elujõudu, mis voolab läbi tšakrate, hoides need koordineerituna ja siledana.

Toote spetsifikatsioonid

* Looduslik eeterlik õli aroomi levitamiseks

* IFRA-ga ühilduvate peente aromaatsete koostisosadega

* 10 ml klaaspudel

Hoiatused!

* Ainult välispidiseks kasutamiseks.

* Vältida silma sattumist, kui jah, siis loputada silmi veega.

* Enne kasutamist pidage nõu oma arstiga, kui olete rase, toidate last rinnaga, kui teil on lööve või kui olete silma sattunud.

* Hoida lastest ja lemmikloomadest eemal.

* Parkige akendest / tuuletõmbusest eemal.

* Hoida jahedas kuivas kohas.

* Looduslikel õlidel on väikesed lõhna- ja värvierinevused, kuid need on testitud ja heaks kiidetud vastuvõetavates piirides.

------------------------------------------------- ------------------------------------------------ -- ------

Aroomifüümi ajalugu
Aromafume'i viirukiplokke toodab India pereettevõte. See perekond valmistab enam kui 5 korda oma salajase pereretsepti järgi viirukeid ja parfümeeriat. Neis on ühendatud vana kunst naturaalsetest käsitsi valmistatud viirukitest ja mitmesugused kaasaegsed lõhnad.

India on paljude vürtside ja viirukivaikude kodumaa ning seal on pikk ajalugu viiruki tootmisel. Indias on ka rikkalik ayurveda traditsioon, kus on põhjalikud teadmised taimede, ürtide ja lillede raviomadustest. Vürtside kaubanduse koosmõju Ayurveda põhimõtetega on viinud teadmiste vahetamiseni ja paljude kaunite viirukivormide väljatöötamiseni.

Päritoluriik:
Indija
Summa:
10 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud