Tootevalik
Guduchi Giloy pulber, orgaaniline, Nimi Ayurveda, 75g
Bränd: Nimi Ayurveda
Orgaaniline Orgaaniline
Guduchi Giloy pulber, orgaaniline, Nimi Ayurveda, 75g
  • Guduchi Giloy pulber, orgaaniline, Nimi Ayurveda, 75g

Guduchi Giloy pulber, orgaaniline, Nimi Ayurveda, 75g

Bränd: Nimi Ayurveda
Orgaaniline Orgaaniline

Guduchi on Himaalaja piirkonnast pärit eriline ravimtaim, mille botaaniline nimi on Tinospora cordifolia.

Guduchi Tuhandeid aastaid on tuntud ja kõrgelt hinnatud selle kasulikke omadusi ning sellest on saanud tuntud klassikaline ravimtaim ka läänemaailmas ja kasvavas Ayurveda toodete valdkonnas.

1003 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 10695

Euroroheline leht

Pulbristatud südamelehtedest drabsne'i kasutatakse ayurvedas diabeedi, kuseteede haiguste puhul ja toksiinide eemaldamiseks organismist. Seda kasutatakse seede- ja uriinisüsteemi normaalse toimimise toetamiseks. See aitab puhastada verd ning seda kasutatakse gripi ja palaviku ajal.

Guduchi Ayurvedas kasutatakse ägedate infektsioonide korral, seedimist toetava ja diureetikumina. Võib olla kasulik kõrge kusihappe sisalduse, podagra, nõrkuse, erinevate kuseteede infektsioonide, düspepsia, kõhulahtisuse, reuma, kõhukinnisuse, kõhukinnisuse, ikteruse, tüüfuse, viirushepatiidi, malaaria ja tuberkuloosi korral.

Guduchi toetab normaalset uriinisüsteemi funktsiooni, leevendab põletustunnet, leevendab liigset janu ja enneaegset küllastustunnet. Soodustab toitainete imendumist maos ja soolestikus, kõrvaldab amneesia. Suurendab organismi vastupidavust. Aitab kõrvaldada erinevaid ussid.

Kasutamise meetod:

Sisemiseks kasutamiseks (vastavalt Ayurveda ravijuhistele): Võtke 0,5 teelusikatäit pulbrit 2-3 korda päevas pärast sööki koos sooja keedetud veega.

Vastunäidustused: Individuaalne talumatus koostisosade suhtes, lahtised haavandid, krooniline gastriit. Enne kasutamist on soovitatav konsulteerida Ayurveda praktikuga. Hoolimata ohutust, kasutada raseduse ajal ettevaatusega, parem veel vältida.

Diabeetikud: ravimtaim alandab veresuhkru taset, eriti teiste antidiabeetiliste ravimite kasutamisel. Guduchi Seetõttu tuleb pulbrit võtta range meditsiinilise järelevalve all.

Hoiatused: Raseduse ajal kasutada ainult arsti järelevalve all.

Koostisosad: Pulbristatud guduchi, giloy, Tinospora cordifolia lehed, mis on pärit mahepõllumajanduslikest farmidest.

Netosisaldus: 75g

Ei sisalda lõhna- ja maitseaineid, värvaineid, suhkrut, magusaineid, laktoosi, soja, gluteeni, nisu, pärmi, säilitusaineid, želatiini ega sooda.

Säilitustingimused: Säilitada kuivas, jahedas ja pimedas kohas lastele kättesaamatus kohas.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Kaal / Kogus:
75 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
1709 €
Läbimüüdud
Läbimüüdud