Tootevalik
Ayurveda moos AnnaPrash, Everest Ayurveda, 200g
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Ayurveda moos AnnaPrash, Everest Ayurveda, 200g
  • Ayurveda moos AnnaPrash, Everest Ayurveda, 200g

Ayurveda moos AnnaPrash, Everest Ayurveda, 200g

Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

Ayurveda toitev taimne moos mao ja seedimise jaoks.

Eliksiir võib aidata kaasa seedetrakti normaalsele toimimisele, toetada normaalset seedimist ja vähendada kõhupuhitust. Rahustab seedesüsteemi, vähendab kõhuhäireid reisil olles. Mõjutab positiivselt tundlike inimeste mao limaskesta.

authentic-ayurveda

1205 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 8594060590970
Hetkel laost otsas


Annaprash on ürdimoos, mis võib aidata optimeerida seedimist ja mao tööd. Seedehäired on põhjustatud ebatervislikust toitumisest, toidu ebaõigest kombineerimisest, mürgiste ainete tarbimisest või liigsest stressist. See põhjustab seedetule ebastabiilsust, ebastabiilset ainevahetust ja toitainete ebapiisavat omastamist, isutust, iiveldust, kõhulahtisust, kõrvetisi, mao happesust, gastriiti ja haavandeid.

Koostis: terminalia chebula, coriandrum sativum, elettaria cardamomum, zingiber officinale, syzygium aromaticum, glycyrrhiza glabra, emblica officinalis, tinospora cordifolia, vitis vinifera, alumiiniumpalm cyminum, punica granatum, piperhe butter syminigrum, piperhe butter syminigrum .

Kogus: 200g ürdimoosi

Soovitatav annus: 1 teelusikatäis (5g) 2-3 korda päevas eraldi või koos tassi leige piima või veega. Joogi valmistamiseks sega 1 tl (5 g) 250 ml sooja veega.

Kasutamine:

Ayurveda taimsed eliksiirid parandavad kehakudede toitumist (dhatus) ja kehasüsteemide puhastamist (srotamsi). Need on osa Ayurveda noorendavast ja elustavast teraapiast (rasayana) kehale ja vaimule. Traditsiooniliselt kasutatakse neid koos tassi sooja piima või veega, mida tavaliselt kasutatakse Ayurveda meditsiinis söötme või keskkonnana (anupama), et valmistada, kasutada, suunata ja paremini neelata ravimtaimede või toidulisandite tervisemõjusid. Muud söötmed, mis suurendavad ürdi (sõiduki) meditsiinilist funktsiooni, on mesi, suhkruroog või roheline siirup, selitatud sulavõi (ghee) või õli.

Soovitame korraga kasutada maksimaalselt kahte taimset eliksiiri. Päeva või nädalaga saab rohkem eliksiire vahetada, kui kasutame neid keha- või meeletasakaalu häiritud sümptomite normaliseerimiseks. Optimaalse efekti saavutamiseks kasutage korraga ainult ühte eliksiiri tund enne sööki. Keerulisema keha-vaimu taastava teraapia puhul tuleks eliksiire kasutada pikema, 1-3-kuulise ajurveeda raviperioodi jooksul, annustes, mis on märgitud etiketil. Iga eliksiiri spetsiifiline maitse peegeldab osa selle ravitoimest ja vastab kuue maitse ajurveeda omadustele.

Oma omaduste tõttu tunnistab Ayurveda süsteem leiget või keedetud piima terviseretseptide tavaliseks koostisosaks. See vähendab Pitta dosha kuumust ja rahustab rahutuid emotsioone. Samuti on see suurepärane toit ja tervislik toonik Vata ülekaaluga inimestele. Piim suurendab elujõu teket, mis on Kapha dosha tõhusa olemasoluga seotud terve immuunsüsteemi olemus. Tundliku seedimisega või aeglase ainevahetusega inimestel võivad pärast piima tarbimist tekkida seedehäired. Sel juhul lisage seedetule parandamiseks piimale veidi ingverit, nelki, kardemoni, kaneeli või muskaatpähklit. Alati eelistatakse mahepiima.

Tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis on olulised.

Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ärge ületage soovitatud annust. Hoida kuivas kohas temperatuuril alla 25°C.

Päritoluriik: Nepal

Soovitatav
Virškinimo sistemai
Päritoluriik:
Nepalas
Tootja riik:
Čekija
Kaal / Kogus:
200 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda