Tootevalik
Ayurveda moos MutraPrash, Everest Ayurveda, 200g
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Ajurvedinis džemas MUTRAPRASH, Everest Ayurveda, 200g
  • Ajurvedinis džemas MUTRAPRASH, Everest Ayurveda, 200g

Ayurveda moos MutraPrash, Everest Ayurveda, 200g

Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

Ayurveda taimne toitumismoos neerude ja kuseteede jaoks.

Ayurveda soovitab seda moosi uriinisüsteemi ja neerude normaalse toimimise toetamiseks ning eesnäärme normaalse toimimise toetamiseks.

authentic-ayurveda

1205 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 8594060590837

Mutraprash on puhas taimne moos, mis võib aidata optimeerida neerude ja kuseteede funktsiooni. Eritussüsteemi häireid põhjustavad liigne soola, alkoholi, kohvi ja muude stimulantide tarbimine, ebapiisav joomisrežiim, neerufunktsiooni häired, veepeetus, ebaregulaarne eritumine, külmetus või vaimne stress. See põhjustab neerukive, kuseteede põletikke ja põiepõletikku, eesnäärme suurenemist, reumat, artriiti, liigeste turset, seljavalu, ekseemi ja psoriaasi.

Koostisosad: tribulus terrestris, elettaria cardamomum, boerhaavia diffusa, glycyrrhiza glabra, tinospora cordifolia, terminaalne chebula, emblica officinalis, terminalia bellirica, cinnamomum zeylanicum, vitis vinifera , melhed buter longum (clarified)

Kogus: 200 g ürdimoosi

Soovitatav annus: 1 teelusikatäis (5g) 2-3 korda päevas eraldi või koos tassi leige piima või veega. Joogi valmistamiseks sega 1 tl (5 g) 250 ml sooja veega.

Tarbimine:

Ayurveda taimsed eliksiirid parandavad kehakudede toitumist (dhatus) ja kehasüsteemide puhastamist (srotamsi). Need on osa Ayurveda keha ja vaimu noorendavast ja noorendavast teraapiast (rasayana). Traditsiooniliselt kasutatakse neid koos tassi sooja piima või veega, mida tavaliselt kasutatakse Ayurveda meditsiinis söötme või keskkonnana (anupama), et valmistada, kasutada, suunata ja paremini neelata ürtide või toidulisandite tervisemõju. Teised ürdi (mee) tervendavat funktsiooni suurendavad kandjad on mesi, suhkruroog või roheline siirup, selitatud sulavõi (ghee) või õli.

Soovitame korraga kasutada maksimaalselt kahte taimset eliksiiri. Päeva või nädalaga saab rohkem eliksiire vahetada, kui kasutame neid keha- või meeletasakaalu moonutatud sümptomite normaliseerimiseks. Optimaalse efekti saavutamiseks kasutage enne söömist ainult ühte eliksiiri korraga, tunnise pausiga. Täiustatud regenereerimisteraapiate puhul tuleks eliksiire kasutada ajurveeda protseduurides pikema perioodi jooksul 1–3 kuud, doseerides vastavalt etiketile. Iga eliksiiri spetsiifiline maitse peegeldab osa selle ravitoimest ja vastab kuue maitse ajurveeda omadustele.

Tänu oma omadustele tunnistab Ayurveda süsteem leige või keedetud piima terviseretseptide tavaliseks koostisosaks. See vähendab Pitta dosha soojust ja rahustab rahutuid emotsioone. See on ka suurepärane toit ja tervislik toonik inimestele, kus domineerib Vata dosha. Piim suurendab elujõu teket, mis on Kapha dosha tõhusa olemasoluga seotud terve immuunsüsteemi olemus. Tundliku seedimisega või aeglase ainevahetusega inimestel võivad pärast piima tarbimist tekkida seedehäired. Sel juhul lisage seedimise parandamiseks piimale veidi ingverit, nelki, kardemoni, kaneeli või muskaatpähklit. Orgaaniline piim on alati soovitav.

Tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis on olulised.

Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ärge ületage soovitatud annust. Hoida kuivas kohas temperatuuril alla 25°C.

Päritoluriik: Nepal

Soovitatav
Inkstams ir šlapimo sistemai
Päritoluriik:
Nepalas
Tootja riik:
Čekija
Kaal / Kogus:
200 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud