Tootevalik
Ayurveda dosha tee Pitta, lahtine, Everest Ayurveda, 100g
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Ayurveda dosha tee Pitta, lahtine, Everest Ayurveda, 100g
  • Ayurveda dosha tee Pitta, lahtine, Everest Ayurveda, 100g

Ayurveda dosha tee Pitta, lahtine, Everest Ayurveda, 100g

Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

Ayurvedas soovitatakse seda tasakaalu ja rahu säilitamiseks.

Aitab reguleerida keha sisemist soojustunnet, verevoolu ning parandada naha värvi ja kvaliteeti. aitab säilitada normaalset seedimis- ja elimineerimissüsteemi, maksa- ja immuunsüsteemi funktsiooni. Tugevdab emotsionaalset tasakaalu ja ühtlustab närvisüsteemi, aidates vähendada viha, ärrituvust ja stressi.

authentic-ayurveda

902 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 8594060590325

Ayurveda soovitab tasakaalu ja rahulikkuse saavutamiseks rahu ja rahulikkuse säilitamiseks.

Mentha arvensis (piparmünt) aitab reguleerida keha sisemise soojuse tunnet.

Foeniculum vulgare (apteegitill) aitab toetada seede- ja elimineerimissüsteemi normaalset toimimist.

Coriandrum sativum (koriander) mõjub positiivselt seedetraktile.

Tinospora cordifolia (südamelehine drabi) aitab toetada maksa ja immuunsüsteemi normaalset toimimist.

Santalum album (valge sandlipuu) aitab puhastada verd. See aitab säilitada naha normaalset värvi ja kvaliteeti, säilitada emotsionaalset tasakaalu ja ühtlustada närvisüsteemi.

Asparagus racemosus (spargel) aitab vähendada viha, ärrituvust ja stressi.

Centella asiatica (Aasia tsentella) aitab säilitada tasakaalustatud närvisüsteemi.

Pita dosha vastutab Ayurveda järgi seedimise, ainevahetuse ja maksa toetamise eest, reguleerib kehatemperatuuri, taastab nahka ja stimuleerib ajutegevust. Tasakaalus annab see rahu ja tasakaalustatuse tunde. Himaalaja traditsiooniline ravimtaimede segu, mis on sajandite jooksul tõestanud oma kasulikku mõju inimestele, kellel on selle dosha valdavad omadused:

Keskmise kehaehitusega Vältib kuuma suve ja otsest päikesekiirgust Higistab kiiresti ja kergesti Paks, punetav, isegi frekiline jume Ratsionaalne, pragmaatiline ja konkurentsivõimeline Hea otsustusvõimeline,

selgelt mõtlev ja tahtejõuline Juhtide tüüp, kes naudib arutelu ja tähelepanu äratamist Kaldub olema koleeriline, ärrituv ja kannatamatu surve all Hea esineja ja vastutustundlik organisaator Lihtne vihastuda ja võib olla teiste suhtes ebameeldivalt kriitiline

Hea Pita dosha tasakaalu taastamiseks: jahedam toit ja jook, vahelduvad tegevused ja lõõgastumine, piisav vedeliku tarbimine. Pta-tüübid peaksid kasutama õlisid ja kreeme naha kaitsmiseks, vältima otsest päikesevalgust ja kõrgeid temperatuure, suitsetamist, narkootikume ja alkoholi. Nad peaksid piirama rasvaseid, raskeid, soolaseid ja vürtsikaid toite, vältima liigset söömist ja sööma mitu korda päevas väiksemaid portsjoneid.

Koostisosad: Aktiivne ja aktiivne toitumine: mentha arvensis, Emblica officinalis, Coriandrum sativum, Pterocarpus marsupium, Tinospora cordifolia, Centella asiatica, Asparagus racemosus, Foeniculum vulgare, Cuminum cyminum, Glycyrrhiza glabra, Cymbopogon citratus, Santalum album.

Kogus: 100 g lahtist teed

Soovitatav annus: 2-3 tassi päevas.

Valmistamine ja kasutamine: Üks teelusikatäis (u. 2 g) maitsetaimesegu keedetakse vees 3-5 minutit või lihtsalt valatakse üle 250 ml keeva veega ja lastakse 10 minutit tõmmata. Soovitatav on kasutada korraga maksimaalselt kahte tüüpi teed. Iga tee spetsiifiline maitse on osa selle toimest ja vastab kuue maitse Ayurveda terviseomadustele. Seega ei ole soovitatav kasutada mingeid magusaineid.

Hoida lastest eemal. Ei soovitata ületada soovitatud päevast kogust. Säilitada kuivas kohas temperatuuril alla 25°C. Ei soovitata lastele, rasedatele ja imetavatele naistele.

Päritoluriik: Nepal

---

* Meie veebisaidil esitatud teave ei ole mingil juhul mõeldud kasutamiseks professionaalse meditsiinilise nõustamisena ega juhisena mis tahes haiguse ravimiseks asjaomaste toodetega. Enne meie toodete kasutamist on soovitatav konsulteerida oma arsti või ayurveda praktikuga.

Soovitatav
Stresui mažinti
Kehatüüp (dosha):
Pita
Pita dosha mõju
Balansuoja
Mažina
Päritoluriik:
Nepalas
Tootja riik:
Čekija
Kaal / Kogus:
100 g
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
600 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud