Tootevalik
Ayurveda roheline tee Tulsi Green Tea Classic, lahtine, orgaaniline India, 100g
Bränd: Organic India
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Ayurveda roheline tee Tulsi Green Tea Classic, lahtine, orgaaniline India, 100g
  • Ayurveda roheline tee Tulsi Green Tea Classic, lahtine, orgaaniline India, 100g

Ayurveda roheline tee Tulsi Green Tea Classic, lahtine, orgaaniline India, 100g

Bränd: Organic India
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

Kui teie mantra on "naudi hetke", siis on see segu just teile.

Rikkalikult antioksüdante sisaldav ja suurepärase maitsega klassikaline segu pakub palju kasu tervisele ja sügavat tunnet.

Nii et istuge maha, nautige tassi tervist ja lõõgastuge.

1306 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 801541071005
Hetkel laost otsas


Euroroheline leht

Tulasi roheline tee aitab jooga ja meditatsiooni harrastajatel avada oma potentsiaali, puhastada meelt ja äratada tšakrad! Orgaanilisel Tulasi rohelisel teel on aromaatne aroom ja maitsev soolane järelmaitse!

Tulsi on eriline ravimtaim, mida Indias tuntakse mitte ilma põhjuseta püha basiiliku nime all, iidne tarkus tänapäeva maailma jaoks. Keerulise keemilise struktuuriga taim. Tulsi mõju organismile on kõikehõlmav, kuid tihtipeale peen. Balsamina kehale, vaimule ja hingele on selle omadusi kasutatud Indias juba üle 5000 aasta. "Tulsi, "ravimtaimede kuninganna", on tänaseks jõudnud läände. Tulsi tee regulaarsed kasutajad suhtuvad sellesse väga positiivselt. Jooge tulsi teed iga päev nii palju, kui soovite - erinevalt paljudest ravimtaimedest ei ole vaja seda doseerida. Ka lapsed armastavad seda.

"Organic India" tulsi kasvatatakse maapiirkondade taludes jätkusuutlikul viisil. Need orgaanilised teed on valmistatud parimatest tulsi lehtedest ja õitest, mis on segatud teiste orgaaniliste maitsetaimede, teede või vürtsidega. See loob loodusliku, kuid eripärase joogi.

Tulsi roheline tee on Tulsi lehtede ja kõrgeima kvaliteediga rohelise tee kombinatsioon. Sellel on suurepärane maitse. See toniseerib ja täidab keha elujõuga. Kaitseb stressi eest. See on rikas antioksüdantide poolest, püüab aktiivselt vabu radikaale ja on teeninud maine elustava ja noorendava teena.

"TULSI TEA Organic India" on ainulaadne selle poolest, et see on valmistatud kolmest Tulsi liigist: Rama, Krishna ja Vana. Kõik taimed on kasvatatud kõrgeimate standardite kohaselt väikestes traditsioonilistes farmides. Nad kuivatatakse madalatel temperatuuridel, segatakse ja pakendatakse kaasaegsetes hügieeniseadmetes, järgides nõudeid, mis tagavad maksimaalse värskuse, aroomi ja tervislikkuse.

Selle tee aluseks on Tulsi (püha basiilik), millel on suurepärased toniseerivad, elustav ja stressi leevendavad omadused. Tulsi on üks India pühamaid taimi ja seda peetakse "tervendavaks palsamiks" kehale, vaimule ja hingele. See avab südame ja meele, suurendab armastuse ja pühendumise energiat ning suurendab usku, kaastunnet ja meelte selgust. Arvatakse, et püha basiilik pakub jumalikku kaitset, puhastab aurat ja tugevdab immuunsüsteemi.

Tulsi on kaasaegsete teaduslike uuringute kohaselt suurepärane adaptogeen, stressi leevendaja, vastupidavuse tõstja, põletiku vähendaja, kolesterooli vähendaja, detoksikatsioonivahend, kiirguskaitse, haavandite kaitsja, palaviku alandaja, seedimist parandav ning antioksüdantide ja muude toitainete rikas. Tulsi on eriti tõhus südame, veresoonte, maksa, kopsude, samuti vererõhu ja veresuhkru reguleerimiseks.

Kasutamine: Kasutage 1 teekotti tassi kohta. Vala üle keeva veega ja lase vähemalt 3 minutit tõmmata. Lisage teele maitse järgi suhkrut või mett. Võite valmistada ka jääteed: laske keedetud teel jahtuda ja pange see külmikusse. Maksimaalse toime saavutamiseks jooge 3-5 tassi teed päevas.

Koostisosad: roheline tee (Camelia sinensis) 35%, Rama Tulsi (Ocimum Sanctum) 21,67%, Krishna Tulsi (Ocimum Sanctum) 21,67%, Vana Tulsi (Ocimum gratissimum) 21,67%.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud