Tootevalik
Toidulisand Plato Plan, Planet Ayurveda, 60 kapslit
Bränd: Planet Ayurveda
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Toidulisand Plato Plan, Planet Ayurveda, 60 kapslit
  • Toidulisand Plato Plan, Planet Ayurveda, 60 kapslit

Toidulisand Plato Plan, Planet Ayurveda, 60 kapslit

Bränd: Planet Ayurveda
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
  • 500 mg standardiseeritud taimeekstrakti kapslid, kui paljud tootjad kasutavad ainult 250 mg taimeekstrakti või lihtsalt taimedest saadud pulbrit.
  • 100% looduslikku päritolu toode
  • Ayurveda ekspertide poolt välja töötatud
  • Plato Plan Herbal Blend Formula on Ayurveda taimeekstraktide kombinatsioon, mis aitab suurendada trombotsüütide arvu, pikendada trombotsüütide eluiga ja toetada immuunsust.
  • 100% taimetoitlane ja vegan valem
2011 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 8904271102802

India Organic ISO9001 US FDA HACCP USDA Organic Euroroheline leht Ecocert

Planet Ayurveda Plato Plan kapslid sisaldavad ravimtaimede ekstrakte, mis võivad aidata suurendada trombotsüütide arvu, pikendada trombotsüütide eluiga ja omada immunomoduleerivat toimet. Selles segus olevad ürdid aitavad säilitada luuüdi funktsiooni, tekitades rohkem vereliistakuid. Maitsetaimed on rikkad ka antioksüdantide poolest, aitavad säilitada immuunsust, võivad aidata autoimmuunhaiguste korral ning toetavad organismi võitluses infektsioonidega. Plato plan on segu Ayurvedast, mida selles ravimis kasutatakse trombotsüütide järkjärguliseks tõstmiseks normaalsele tasemele. Selles sisalduvad ürdid võivad samuti aidata vältida trombotsüütide varajase kadu.

Koostis :

100 mg standardiseeritud ekstrakti 5:1 papaia papaya (Erand karkati) lehtedest,

100 mg standardiseeritud ekstrakti suhtega 10:1 südameussi Tinospora cordifolia (Giloy, Guduchi) varrest,

100 mg standardiseeritud 8:1 ekstrakti magava vitania Withania somnifera (Ashwagandha) juurtest,

100 mg Emblica officinalis (Amalaki) standardiseeritud 4:1 puuviljaekstrakti

50 mg Moringa pterygospermum juure (Shigru) standardiseeritud ekstrakti 12:1,

50 mg standardiseeritud 4:1 ekstrakti hariliku viljapuu Leptadenia reticulata (Jeevanti) juurtest.

kapsli kest - hüdroksüpropüülmetüültselluloos (E464).

Netosisaldus : 36,4 g (1 kapsel 606,7 mg)

Ei sisalda maitseaineid, värvaineid, suhkrut, magusaineid, laktoosi, sojat, gluteeni, nisu, pärmi, säilitusaineid, želatiini ja soodat.

Kasutamine : täiskasvanutele 1-2 kapslit päevas 8-10 nädala jooksul, 30 minutit pärast sööki. Tulemused võivad erineda olenevalt vanusest, soost, tervislikust seisundist ja toitumisest. Kõrvaltoimete puudumisel võib seda toodet kasutada pikka aega.

Hoiatused: Ärge ületage soovitatud annust. Toidulisandit ei tohi kasutada toiduasendajana. Oluline on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis. Kui te olete rase, imetate või kasutate mõnda ravimit, pidage enne selle ravimi võtmist nõu oma arstiga. Kui teil tekib ükskõik milline kõrvaltoime, pidage nõu oma arstiga.

Säilitamistingimused : Hoida kuivas, jahedas, pimedas kohas, lastele kättesaamatus kohas.

* Tähelepanu! Kõik viited toimeainetele toote spetsifikatsioonis põhinevad usaldusväärsetest allikatest pärineval teabel, kuid ei tähenda lõpptoote heakskiitu ega ole toote reklaam.

------------------------------------------------- ------------------------------------------------ -- ------------------

Miks on Planet Ayurveda™ toidulisandid tõhusad ja paremad kui enamik analooge?

1) 100% vegan kapslid, mis on valmistatud želatiini asemel taimsest tselluloosist.

2) Toodetes on kasutatud ainult kõige võimsamat puhast standardiseeritud 100% looduslikku taimeekstrakti ja tavaekstrakte ei kasutata.

3) Koguni 500 mg kapsli kohta: vegankapsel on täidetud 500 mg standardiseeritud taimeekstraktiga ja paljud tootjad kasutavad ainult 250 mg taimeekstrakti või tavalist pulbrit ainult taimedest.

4) Kvaliteetne, üle 10 korra kallim tooraine: lihtsa taimepulbri hind on minimaalne ja päris taimeekstrakt 10 korda kallim. Standardiseeritud taimeekstrakt on omakorda veelgi kallim.

5) 100% puhas taimne toode, ilma lisandite, abiainete või kemikaalideta: enamik tootjaid täidab kapslitesse ainult 250 mg taimeekstrakti ja ülejäänud 250 mg 500 mg on täidetud tavalise pulbriga taimedest, kemikaalidest ja muudest jahudest, et vähendada. kulud.

6) Ulatuslikud laboratoorsed testid: kõiki Planet Ayurveda toidulisandeid on põhjalikult testitud EL-i akrediteeritud laboris. Need uuringud hõlmavad raskmetallide (plii Pb, Hg Hg, Cd kaadmium, arseen As) ja mikrobioloogilise (E. coli ja Salmonella E. coli Salmonella) sisaldusega teste. Kõik tooted vastavad täielikult EL nõuetele ja on EL turule lubatud.

7) Positiivne energia: kõik tooted on täidetud positiivse energia, õndsuse ja kõrge karmaga, valmistatud täielikult vegan/taimetoitkapslitest, et keha paremini imenduks. ja meie hinnad peegeldavad meie pühendumust pakkuda teile ja maailmale kõrgeimat kvaliteeti ja ürtide kombinatsioone.

Soovitatav
Širdžiai, kraujotakai, kraujagyslėms
Vata dosha mõju
Mažina
Pita dosha mõju
Balansuoja
Kapha dosha mõju
Balansuoja
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
60 kapsulių
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud