Tootevalik
Eukalüpti eeterlik õli, Ancient, 10 ml
Bränd: Ancient
Eukalüpti eeterlik õli, Ancient, 10 ml
  • Eukalüpti eeterlik õli, Ancient, 10 ml

Eukalüpti eeterlik õli, Ancient, 10 ml

Bränd: Ancient

Ladinakeelne nimi: Eucalyptus Globulus

Kasutatavad taimeosad: lehed ja oksad

Päritolu: Hiina

Ekstraheerimismeetod: Aurudestillatsioon

499 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: EO-03

Eeterlik õli on kontsentreeritud vedelik, mis sisaldab Eucalyptus Globulus puu lenduvaid aromaatseid ühendeid. Tavaliselt on see

destilleeritud, mõnikord väljapressitud või lahustiga ekstraheeritud. Eukalüpti eeterlikule õlile omistatakse antibakteriaalseid, desinfitseerivaid ja valuvaigistavaid omadusi. Seda on kasutatud köha, külmetushaiguste ja muude sarnaste hingamisteede haiguste leevendamiseks. See leevendab lihas- ja liigesevalu ning aitab ravida haavu, põletusi, haavandeid ja putukahammustusi.

Aroomiteraapias öeldakse, et eukalüpt soodustab aktiivsust, elujõudu ja energiat.

Hingamisteede probleemide korral võib paar tilka seda õli kudedele kandes sisse hingata suu kaudu ja väljahingata nina kaudu pool minutit. Seda kantakse otse haavadele, löövetele ja putukahammustustele. Lisage paar tilka oma vannivette, et tunda end kosutavalt ja elujõulisena. Leotage valulikke jalgu kausis soojas vees 4-5 tilga selle õliga, et saada leevendust. Paar tilka õli difuusorisse on öelnud, et see tapab mikroobe ja õhus levivaid baktereid - hea mõte haige toas.

Eukalüpti eeterlik õli on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks; kui kasutate seda terviseravimina, pidage alati nõu volitatud arstiga.

Vana-Egiptuses, Hiinas ja mujal maailmas kasutati eeterlikke õlisid tervendamiseks. Neid peetakse vanimaks meditsiiniliseks ja kosmeetiliseks vahendiks, sest neid destilleeritakse taimedest ilma keeruliste protsesside või masinate kasutamiseta, kuid see on siiski kunst. Muistsed inimesed pidasid neid nende tervendavate ja aromaatsete omaduste tõttu väärtuslikumaks kui kuld.

Hoiatus: meie eeterlikud õlid ei sobi sisemiseks kasutamiseks.

Koostisosad: Aroomiõli, mis on mõeldud kasutamiseks, kui taimeõlid, mis ei ole mõeldud kasutamiseks.

Päritoluriik:
Kinija
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
10 ml
Similar products
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline