Tootevalik
Gua Sha massaaživahend kogu keha jaoks, 21 cm
Bränd: AyurVedica
  • Uus
Gua Sha massaaživahend kogu keha jaoks, 21 cm
  • Gua Sha massaaživahend kogu keha jaoks, 21 cm
  • Gua Sha massaaživahend kogu keha jaoks, 21 cm

Gua Sha massaaživahend kogu keha jaoks, 21 cm

Bränd: AyurVedica

Poolkuu kujuline kogu keha hõlmav gua sha tööriist, mis on valmistatud roosakvartsi välimusega vaigust, on vastupidav, sile ja kerge massööride jaoks.

See mitmekülgne tööriist sobib ideaalselt erinevate kehaosade jaoks, kus see parandab vereringet, leevendab lihaspingeid ja soodustab naha üldist tervist, mistõttu on see kohustuslik lisa iga terapeudi tööriistakasti.

1003 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: PI14202
Hetkel laost otsas


Poolkuu kujuline kogu keha hõlmav gua sha tööriist, mis on valmistatud roosakvartsi välimusega vaigust, on vastupidav, sile ja kerge massööride jaoks. Ergonoomiline disain sisaldab suurt keskmist käepidet lihtsaks haaramiseks ja tõhusaks jõu kasutamiseks, siledat serva erinevate kehaosade masseerimiseks ning otsa akupunktuuripunktide ja meridiaanide vajutamiseks. See mitmekülgne tööriist sobib ideaalselt erinevate kehaosade jaoks, kus see parandab vereringet, leevendab lihaspingeid ja soodustab naha üldist tervist, mistõttu on see oluline täiendus iga terapeudi tööriistakasti.

Kuidas kasutada

Kasutage lühikesi ja pikki liigutusi, et pühkida üle naha lümfidrenaažipunktide ja/või lihaste suunas.

Gua sha kohta

Gua Sha on traditsiooniline hiina tervendustehnika, mille puhul libistatakse tavaliselt jadest, roosikvartsist või metallist valmistatud sileda tööriistaga üle naha, et parandada vereringet ja paranemist. Algselt keskenduti sellistele piirkondadele nagu selg, kael ja nägu, kuid nüüd kasutatakse Gua Sha vahendeid kogu kehal, sealhulgas kätel, jalgadel, rinnal ja kõhul. Hõõrdumise vähendamiseks kannavad praktikud õli ja teevad ühesuunalisi liigutusi, mille intensiivsus sõltub soovitud terapeutilisest efektist - õrnast kuni tugevani.

Massaažiterapeutide jaoks võib Gua Sha integreerimine kogu kehasse tuua klientidele palju kasu: see parandab oluliselt vereringet ja lümfidrenaaži, soodustab detoksikatsiooni ja naha üldist tervist, suurendades hapniku- ja toitainetega varustamist. Lisaks sellele aitab see kaasa lihaste taastumisele, vähendades valu ja pingeid, mis teeb sellest väärtusliku vahendi klientidele, kellel on kroonilised lihasvaevused. Tehnika aitab tänu oma lõõgastavale mõjule leevendada ka stressi.

Märkus: koorimine võib põhjustada naha punetust ja valulikkust, mis on loomulik reaktsioon, mis tavaliselt taastub loomulikult 24-72 tunni jooksul.

Pikkus: 21 cm.

Laius: 9 cm

Materjal: Vaik

Kaal: 166 g

Päritoluriik:
Kinija
Tootja riik:
Kinija
Similar products
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud