Tootevalik
Korgist joogamatt, 23x12x7,5 cm
Bränd: Yogi & Yogini
Korgist joogamatt, 23x12x7,5 cm
  • Korgist joogamatt, 23x12x7,5 cm

Korgist joogamatt, 23x12x7,5 cm

Bränd: Yogi & Yogini

Joogapadi on universaalne joogatarvik, mis on mõõtmetelt suurem, seega mugavam. Suuremõõtmeline joogaklots aitab parandada sinu osavust venitus- ja tasakaaluharjutustes.

Mõõtmed: 23 x 12 x 7,5 cm.

1507 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: PI2120

Joogaklots on stabiilne ja tugev, valmistatud naturaalsest korgist, mis sobib suurepäraselt joogapoosi - asanate - hoidmiseks. Suurepärasel looduslikul korkmaterjalil on suurepärased omadused, kuna see tagab hea haardumise ja imab hästi higi, luues samas väga mugava ja sooja tunde.

Neid joogaklotse kasutatakse Iyengari, Anusara, Ashtanga, taastava ja jõujooga puhul. Neid kasutatakse peamiselt seljatoena ja seistes käte alla asetamiseks. Kasutatakse ka füsioteraapia vahendina.

Looduslikust materjalist, lõhnatu, ümardatud servade ja nurkadega, mis hõlbustavad kasutamist, kergelt elastne, kuid kindel ja kerge ning libisemisvastane.

Keskkonnasõbralik saagikoristus – kork on 100% looduslik, taastuv, taaskasutatav ja biolagunev materjal, mis on saadud keskkonnasõbraliku koristusprotsessi käigus.

Käsitsi koristamine pika eluea tagamiseks - puid ei lõigata korgi eemaldamiseks ja koor eemaldatakse käsitsi iga 9 aasta järel. Korgitammed võivad elada kuni 300 aastat!

Suure bioloogilise mitmekesisuse säilitamine - umbes 6,6 miljonit hektarit Vahemere korgimetsi leidub Portugalis, Hispaanias, Alžeerias, Marokos, Itaalias, Tuneesias ja Prantsusmaal. Need tammemetsad on maailma suurima bioloogilise mitmekesisusega metsad, mis on Amazonase vihmametsade järel teisel kohal.

Hooldus: pühi sooja niiske lapiga.

Mõõtmed: 23 x 12 x 7,5 cm.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud