Tootevalik
Juukseid kaitsev toonik Wonder, Khadi, 100 ml
Bränd: Khadi
Juukseid kaitsev toonik Wonder, Khadi, 100 ml
  • Juukseid kaitsev toonik Wonder, Khadi, 100 ml
  • Juukseid kaitsev toonik Wonder, Khadi, 100 ml
  • Juukseid kaitsev toonik Wonder, Khadi, 100 ml

Juukseid kaitsev toonik Wonder, Khadi, 100 ml

Bränd: Khadi

Lihtsalt hämmastav - Khadi Wonder Hair Tonic võimsate ayurveda taimede ja taimede essentsidega annab juustele loomulikku elastsust, elavat volüümi ja säravat sära! Õrn hooldus ilma alkoholita:

* Imeline kõik-ühes juuksetoonik, mis annab tugevust, täidlust ja sära

* Looduslik fikseeriv toime tagab loomuliku elastsuse

* Tüümian ja roheline tee elavdamiseks ja värskendamiseks

* Nimbamedis ja rosmariin tugevdavad ja ühtlustavad peanahka

* Aloe vera ja India lehe amla lisavad sära ja niiskust

* Bhringaraj puur stimuleerib juuste kasvu

* Õrn ja alkoholivaba

* Põhineb ayurveda retseptil: 100% looduslik ja vegan

1608 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: KH-HTO-1-DE

Väärtuslike ayurveda ravimtaimede imeline kombinatsioon annab Wonder Hair Tonic'ile tähelepanuväärse toime: värskust andes stimuleerib see peanahka, ergutab vereringet ja vähendab seega juuste väljalangemist. Kuiv või sügelev peanahk ühtlustub ja rahuneb. Masseerige värskendavat juuksetoonikut õrnalt sisse, sest see tugevdab juuksejuuri ja stimuleerib juuste kasvu. Nautige tervislikku ja tasakaalustatud peanahka, sest see on ilusate ja võimsate juuste alus.

Värsked ürdid, nagu tüümian ja rosmariin, reguleerivad õrnalt rasu tootmist, hoides juuksed ja peanaha kauem värskena ja kohevana. "Wonder Hair Tonic'i" võimsad koostisosad Aloe Vera ja Amla annavad rikkalikult niiskust, tugevdavad juukseid ning annavad neile loomuliku volüümi ja tervisliku sära.

Ainulaadne tekstuur tagab, et Wonder Hair Tonic'u väärtuslikud koostisosad toidavad ja kaitsevad juukseid õrnalt. Tunnetage, kui hästi toidetud ja jõulised on teie juuksed nüüd!

Khadi Wonder Hair Tonics'i eriline pluss: värsketel lõhnavatel ayurveda ravimtaimedel on ka loomulik, õrnalt pinguldav toime - annab vormi, tugevust ja elastsust. Nii et sa ei vaja täiendavat stilisti, et premeerida oma juukseid loomuliku iluga.

Soengu taaselustamiseks kasuta juuksetoonikut pärast pesemist kuiva rätikuga või lihtsalt pesude vahel. Pihusta vastavalt vajadusele ja stiliseeri nagu tavaliselt. Sinu juuksed armastavad seda!

"Khadi Wonder Hair Tonic" on sinu maagiline kõik-ühes hooldus- ja stiilisprei - terve peanaha, võimsate juuste ja loomuliku juuste hoolduse jaoks!

India karusmarja Amla peetakse Ayurvedas ennetavaks vahendiks enneaegse juuste kasvu ja juuste väljalangemise vastu. See tugevdab ning annab volüümi ja sära. Amlat austavad indialased kui universaalset ravimit: Amla vilja peetakse "igavese nooruse ja ilu viljaks". Amla puu vili on üks parimaid C-vitamiini allikaid taimeriigis. Värsked viljad sisaldavad kuni 20 korda rohkem askorbiinhapet kui apelsin. Samuti on see rikas tanniinide (tanniinid ja mõruained), bioflavonoidide, antioksüdantide ja mineraalide poolest, mis tugevdavad ja taastavad.

Aloe Vera niisutab juukseid. Pulbrina annab aloe vera taim optimaalse värvitulemuse ja terved, läikivad juuksed. Aloe vera mahl tungib sügavale rakustruktuuri ja pakub nahale ja juustele intensiivset ja pikaajalist niisutust. See tugevdab ja toidab nahka ja juukseid. Aloe vera on oluline ayurveda komponent ja seda peetakse puhastavaks. Taim hoiab ära naha ja juuste kuivamise. See magus taim sisaldab üle 100 koostisosa, sealhulgas vitamiine, ensüüme, valke, mineraale ja mikroelemente. Aminohape lüsiin tagab, et teie nahk ja juuksed jäävad elastseks ja nooruslikuks.

Tüümian ei ole tuntud mitte ainult kui vürts. Lisaks oma vürtsikale lõhnale on tal ka terapeutiline mõju. Selle eeterlikud õlid desinfitseerivad, leevendavad sügelust ja reguleerivad. Tema lehed sisaldavad ka flavonoide ja kumariine, mis kaitsevad rakke. Lisaks sisaldab tüümian kõrge tsingi sisaldus, mis täidab organismis mitmesuguseid ensüümifunktsioone ja tugevdab immuunsüsteemi. Meie juuksetoonikus reguleerib tüümian lisaks värskele lõhnale ja värskendavale toimele ka rasu tootmist ja tugevdab juuksejuurt.

Kasutamine:

Peske juuksed oma valitud Khadi juukseshampooniga. Seejärel pihustage suvaline kogus Wonder Hair Tonic'ut peanahale, kihvadele ja juuksepiirile. Masseerige õrnalt sisse taimelõhnaline toonik ja teie peanahk naudib värskuse ja niiskuse hoogu! Nüüd pihustage Wonder Hair Tonic'ut säästlikult kogu juuksepikkusele ja -otstele.

Tunnete, kuidas teie juuksed imavad endasse toitvad taimeekstraktid. Nüüd kujundage oma juukseid nagu tavaliselt: kujundage juuksed kätega või kasutage fööni. Naudi värsket lõhna, võimsat volüümi ja loomulikult tugevat vormi.

Looduslik BDIH sertifitseeritud toode!

Ingredients (INCI): "Aqua, Glycerine, Eclipta Alba Extract, Emblica officinalis Fruit Powder, Bacopa Monnieri Extract, Aloe Barbadensis Extract, Jatropha Curcas Root Extract, Azadirachta Indica Leaf Extract, Lawsonia Inermis Extract, Arnica Montana Flower Extract, Camellia Sinenacia Leaf Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Thymus Vulgaris Oil, Vetiveria Zizanoides'i juureõli, Rosmarinus officinalis'e leheõli, Cyperus Scariosus'e juureõli, sidrunhape, naatriumlevulinaat, ksülitooli glükosiid, sorbitankaprülaat, ksülitool, anhüdroksüliit, kaprüülalkohol, kaprüülalkohol, kaprüülglükool, kaprüülglütsüül, kaprüülglütsüülnaatrium, kaprüülglütsüülnaatrium, kaprüülglütsüül, kaprüülglütsüülsorbaat, bensoehape, limoneen*, linalool*

* looduslik eeterliku õli komponent 99,3% looduslikust päritolust

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
100 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand