Tootevalik
Tugevdav kreem lenduvatele juustele Triphala, Rasayana Biokosmesi, 30ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Tugevdav kreem lenduvatele juustele Triphala, Rasayana Biokosmesi, 30ml
  • Tugevdav kreem lenduvatele juustele Triphala, Rasayana Biokosmesi, 30ml
  • Tugevdav kreem lenduvatele juustele Triphala, Rasayana Biokosmesi, 30ml
  • Tugevdav kreem lenduvatele juustele Triphala, Rasayana Biokosmesi, 30ml

Tugevdav kreem lenduvatele juustele Triphala, Rasayana Biokosmesi, 30ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Tugevdav ja taaselustav kreem habrastele, nõrkadele ja juuste väljalangemisele kalduvatele juustele.

Rikastatud Ayurveda brahmi, centella asiatica ja triphala ekstraktidega, mis annavad juustele kergust, volüümi ja tugevust.

Sisaldab ka tugevdavat kompleksi Scutellaria Baicalensis'iga, mis annab juustele tugevust, volüümi ja paksust.

2011 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: RSYN-010

AIAB 6 kuud pärast avamist

Tugevdav kreem nõrkadele, rabedatele, haprastele, hapratele, lonkavatele, õhukestele, vähese mahuga juustele.

Sisaldab Ayurveda triphala, iidset polüherbaalset ravimit, mis on rikas antioksüdantide poolest ja tugevdava toimega.

Triphala losjoon sisaldab kofeiini, mis stimuleerib naha mikrotsirkulatsiooni, ning arginiini, soja idu, nisu idu ja Scutellaria baicalensis kompleksi, mis aitab juukseid tihendada ja volüümi suurendada. Mõlemad elemendid pikendavad anagene faasi (juuste kasvufaasi).

Sahhariid-isomeeraadi toime, mis aitab säilitada hüdratsiooni, hoiab ära kuivuse.

Brahmi ja Triphala on Rasayana taimed ja sisaldavad rohkesti antioksüdante, mis on kasulikud enneaegse vananemise vastu võitlemisel.

See tugevdab juukseid, suurendab nende mahtu, muudab need paksemaks ja tugevamaks.

Triphalā on Rasāyana polüherbaalne ravim, mis koosneb 3 puuviljast: Āmalakī, Bibhītaka, Harītakī. See iidne vahend soodustab pikaealisust ja on võimeline taastama organismi reguleerivate došade tasakaalu. Sellel on tugev antioksüdantne ja toniseeriv toime.

Brahmi, Rasayana taim, omab tugevat toniseerivat toimet. Juustele: stimuleerib juuste kasvu, takistab juuste väljalangemist ja võitleb enneaegse juuste väljalangemise vastu. Paksendab juuksekarva, takistab juuste murdumist ja lõhenemist.

Soovitused kasutamiseks:

Kandke 8-10 tilka nahale ja masseerige ringjate liigutustega, et hõlbustada imendumist. Ärge loputage. Soovitame kasutada kreemi iga päev, eelistatavalt õhtuti, vähemalt 3 kuu jooksul.

Toodet tuleks kanda ainult peanahale, mitte pikuti. Kanda otse peanahale tilguti abil; ärge kandke kreemi esmalt kätele ja seejärel peanahale, sest nii läheb toode ainult raisku ja selle mõju peanahale on väiksem.

Ravi võib alustada hooajalise juuste väljalangemise kõrgperioodi ajal (sügisel ja kevadel) või soovi korral. Ravi võib korrata vastavalt juuste vajadustele.

Parima tulemuse saavutamiseks kasutage koos Vayas Fortifying Pre-Shampoo Wrap, Triphala Revitalising Shampoo, Triphala Leave-in Conditioner ja Triphala Fortifying 2-in-1 Conditioner Maskiga.

HOIATUS: Sisaldab amlat. Pikaajaline kasutamine võib blonde juukseid veidi tumestada. Kuid pidage meeles, et toodet tuleb kanda peanahale, mitte juuksepikkustele, nii et värvimuutuse oht on väga väike, kui toode on peanahal!

Koostisosad (INCI): Aqua, Lavandula Hybrida Flower Water*, Propanediol, Hamamelis Virginiana Leaf Water*, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Bacopa Monnieri Extract, Glycine Soja Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Arginine, Caffeine, Centella Asiatica Extract, Saccharide Isomerate, Sodium Citrate, Citric Acid, Maltodextrin, Sodium Phytate, Gluconolactone, Glycerin, Calcium Gluconate, Sodium Dehydroacetate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene.

* mahepõllumajandusest.

Juuksetüüp
Silpniems, sausiems plaukams
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline