Kuivatatud herned leotatakse enne keetmist üleöö külmas vees. Neid tuleks soolata alles keetmisel, et vältida kõvaks muutumist.
Neid kasutatakse peamiselt suppide või hautiste ja püreede valmistamiseks.
Kuivatatud herned leotatakse enne keetmist üleöö külmas vees. Neid tuleks soolata alles keetmisel, et vältida kõvaks muutumist. Neid kasutatakse peamiselt suppide või hautiste ja püreede valmistamiseks.
Valmistamisviis: pesta ja keeta umbes 30 minutit, kuni need on pehmed.
Koostisosad: kooritud rohelised herned. Võib sisaldada jälgi gluteenist. Mitte-GMO.
Toitumisalane teave 100g:
Energia 1429kJ / 338kcal
Rasv 1,8g, millest küllastunud rasvhappeid 0,1g
Süsivesikud 54,7g, millest suhkrud 0,0g
Lõhustunud aineid 12,6g
Valgud 19,5g
Sool 0,02g
Säilitada pimedas kohas, temperatuuril kuni 20°C ja suhtelise õhuniiskuse juures kuni 70%.