Tootevalik
Puhas sinepiõli massaažiks, TRS, 500 ml
Bränd: TRS
  • Uus
Puhas sinepiõli massaažiks, TRS, 500 ml
  • Puhas sinepiõli massaažiks, TRS, 500 ml

Puhas sinepiõli massaažiks, TRS, 500 ml

Bränd: TRS

Soojendav sinepiõli massaažiks.

See on mitmekülgne õli, mida saab kasutada juuste ja naha hooldamiseks.

Euroopa eeskirjade kohaselt on sinepiõli soovitatav kasutada ainult välispidiselt.

802 €
Saadavus: 18 Kogus
Tootekood: A-207

Vanaegsed kreeklased ja roomlased kasutasid sinepiõli peamiselt meditsiinilistel eesmärkidel.

Sinepiseemnetest pressitud sinepiseemneõli on terava maitsega ning sellel on soojendavad ja vereringet parandavad omadused. Sinepiõli sobib massaažiks, eriti kui teil on aeglustunud vereringe, külmad jäsemed, valutavad lülid või liigesed, väsinud jalad või tunnete end pinges. Õli mõjub soojendavalt ja lõõgastavalt, stimuleerib higinäärmeid, avab poorid ning aitab eemaldada toksiine ja liigseid soolasid. Samuti toidab ja niisutab, omab põletikuvastaseid, antibakteriaalseid ja seenevastaseid omadusi, aitab ravida väiksemaid haavu ja lõikehaavu ning pehmendab ja niisutab lõhenenud huuli. Sinepiõli maskid lisavad juustele elujõudu ja võivad stimuleerida juuste kasvu.

Sinep tungib sügavale naha sisse ja lõdvestab lihaseid väga tugevalt. Seda võib kasutada mitmesuguste valude, sealhulgas lihasvalude leevendamiseks. Peale kandes aitab see leevendada peavalu ja mõjub väga positiivselt juuste tervisele. Sinepiõli on väga hügieeniliselt valmistatud ja seda turustatakse neile klientidele, kes otsivad ohutut ja tervislikku sinepiõli. See on kasutusvalmis toode, mida kliendid saavad kohe pärast ostmist kasutada igal viisil.

Tähelepanu! Õli on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks! Vastavalt Euroopa õigusaktidele on sinepiõli soovitatav ainult välispidiseks kasutamiseks.

Koostisosad: Sinepisaip, mis on valmistatud ja sisaldab: 1: 100% puhas sinepiõli

Kogus: 500ml

Päritoluriik: India.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
500 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud