Tootevalik
Ayurveda taimne seep Chandrika, 75 g
Ayurveda taimne seep Chandrika, 75 g
  • Ayurveda taimne seep Chandrika, 75 g
  • Ayurveda taimne seep Chandrika, 75 g

Ayurveda taimne seep Chandrika, 75 g

Chandrika Ayurveda vanni- ja kehaseep koos taimeõlide headusega on suurepärane looduslik teraapia kõikidele nahatüüpidele ja aitab pakkuda igakülgset nahahooldust.

See sisaldab üle kahe korra rohkem kookosõli ja Ayurveda ürte, mis ravivad õrnalt nahaprobleeme ja jätavad Sulle puhta, sileda ja kauni naha.

Käsitsi valmistatud seep on rikastatud kookosõli ja teiste Ayurveda ürtidega nagu palmaroosiõli, sidrunikooreõli, sandlipuuõli, metsikingveriõli, apelsiniõli ja patšuliõli.

Nahatüüp: Kõigile nahatüüpidele

252 €
Saadavus: 6 Kogus
Tootekood: 8901399009020

Chandrika regulaarne kasutamine hoiab ära levinud nahaprobleemid nagu akne, tumedad laigud, lööbed, pigmentatsioon jne. Tulemuseks on loomulik nahk ilma laikudeta!

Annab sära ja toetab naha tervist. Hoiab naha loomulikult pehme, elastse ja kergelt lõhnavana.

Sandlipuu, looduse lemmikaroom: magusalõhnalisi sandlipuu ekstrakte kasutatakse traditsiooniliselt nende aromaatsete omaduste tõttu. Sandlipuu aitab jahutada keha, toniseerida nahka ja elustada kuiva nahka tänu oma rahustavatele ja niisutavatele omadustele. Selle antibakteriaalsed ja põletikuvastased omadused aitavad hoida nahka puhtana ning kaitsevad armide ja jälgede eest. Sandlipuu aitab ka nahka pinguldada, muutes selle nooruslikumaks ja säravamaks.

Kookosõli – Šveitsi armee nahahooldusnuga: kuigi seda on Ayurvedas sajandeid kasutatud, on kookosõli oma nahka hooldavate omaduste tõttu alles hiljuti taasavastatud. Täidab nahka looduslike õlidega, rahustab nahka, vähendab nahapõletikku ja ärritust. Kookosõli on rikas ka antioksüdantide ja E-vitamiini poolest, mis kaitsevad nahka vabade radikaalide eest, mis tähendab, et see aitab aeglustada vananemisprotsessi, muutes naha pehmeks, elastseks ja säravaks.

Patšuliõli – Sinu naha parim sõber: Patšuliõlil on maalähedane lõhn ning sellel on ka seenevastased, antiseptilised ja põletikuvastased omadused. See on looduslikult tõhus viis uute naharakkude kasvu stimuleerimiseks, mis aitab kiirendada armide paranemist ja vähendada ebaühtlast nahatooni. Samuti on teada, et see aitab kontrollida aknet ja kehalõhna.

Kasutamine: Jäta rikkalik seebivaht kehale 3-5 minutiks, seejärel loputa.

Koostis (INCI): kookosõli, naatriumhüdroksiid, vesi, talk, loodusliku ingveri ja sidruni ekstraktid, Chandrika parfüüm

Päritoluriik: India

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
75 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
499 €