Tootevalik
Toitev näo- ja kehakreem, Himalaya, 50ml
Toitev näo- ja kehakreem, Himalaya, 50ml
  • Toitev näo- ja kehakreem, Himalaya, 50ml
  • Toitev näo- ja kehakreem, Himalaya, 50ml

Toitev näo- ja kehakreem, Himalaya, 50ml

Himaalaja taimne toitev kreem on kerge ja mitte-rasvane kreem igapäevaseks kasutamiseks, mis niisutab, toidab ja kaitseb nahka kogu päeva jooksul.

Kõigile nahatüüpidele.

398 €
Saadavus: 9 Kogus
Tootekood: 8901138506377

6 kuud pärast avamist

Kõigile nahatüüpidele. Värskendab ja taastab niiskustasakaalu. Toidab nahka kogu päeva jooksul. Õrn taimeekstraktide segu taastab naha elujõulisuse.

Himalayan Herbal Nourishing Cream on kerge ja mitte-rasvane kreem igapäevaseks kasutamiseks, mis niisutab, toidab ja kaitseb nahka kogu päeva jooksul.

Toitvate ja niisutavate aloe vera ekstraktidega ning talvekirsi ja india kummipuu ekstraktidega rikastatud kreem kaitseb nahka reostuse ja kuiva ilma eest.

Kasutamine: Kandke õrnalt näole ja kehale igal hommikul ja õhtul; maksimaalse tulemuse saavutamiseks kasutage regulaarselt. Võib kasutada meigipõhjana.

Hoiatused. Vältida kokkupuudet silmade ja kahjustatud nahaga. Mitte kasutada allergilise reaktsiooni korral.

Koostisosad: Ashwagandha (Withania somnifera), Kumari (Aloe barbadensis/Aloe Vera, Aloe), Bijaka (Pterocarpus marsupium), Gotu kola (Centella asiatica).

Koostisosad (INCI): Aqua, Mineral Oil, Glycerin, Cetyf Aicohol, Cetearyt Ethylhexanoate, Glyceryl Stearate SE, Cetostearyl Alcohol, Triethancfamine, Perfume, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Pterocarpus Marsupium Wood Extract, Glyceryl Stearate Et PE0- 100 Stearate, Propylparaben, Carbomer, Withania Somnifera Root Extract, Centelia Asiatica Extract, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Disodium EDIA, Hexyl Cinnamat, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitrometall, Limonene.

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline