Tootevalik
Toonitud näokreem SPF 50+, Orientana, 50ml
Bränd: Orientana
Vegan Vegan
Zero Waste Zero Waste
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Toonitud näokreem SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Toonitud näokreem SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Toonitud näokreem SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Toonitud näokreem SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Toonitud näokreem SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Toonitud näokreem SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Toonitud näokreem SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Toonitud näokreem SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Toonitud näokreem SPF 50+, Orientana, 50ml

Toonitud näokreem SPF 50+, Orientana, 50ml

Bränd: Orientana
Vegan Vegan
Zero Waste Zero Waste
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

Kerge vegankreem orgaaniliste ja mineraalsete UV-filtritega.

See pakub ultra laia spektriga SPF 50+ kaitset UVA- ja UVB-kiirguse eest.

See imendub ideaalselt, ilma valge varjundita ja sisaldab õrnu pigmente, mis kohanduvad naha värvusega, andes matt efekti.

3020 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 5904533310078
Hetkel laost otsas


6 kuud pärast avamist

Kerge vegankreem orgaaniliste ja mineraalsete UV-filtritega. See pakub ultra laia spektriga SPF 50+ kaitset UVA- ja UVB-kiirguse eest. See imendub ideaalselt, ilma valge varjundita ja sisaldab õrnu pigmente, mis kohanduvad naha värvusega, andes matt efekti. Kreem sisaldab Aasia taimede, nagu Korea ženšenni, schizandra ja kumquat, ekstrakte. Kreem sisaldab ka kanepiõli ja E-vitamiini, mis parandavad ja tugevdavad nahka. Kreem tagab terve päeva jooksul suurepärase niisutuse ja toitmise, mis tagab terve ja särava naha. Kreem sisaldab 90,1% looduslikke koostisosi. Soovitatav kõikidele nahatüüpidele. Ideaalne meigi alla. Soovitatav on kasutada SPF 50+ näokreemi aastaringselt.

  • * kaitseb UVA- ja UVB-kiirguse eest
  • * pakub ultra laia kaitsefaktoriga SPF 50+
  • * annab nahale tervisliku välimuse ja särava matt efekti
  • * takistab naha värvimuutuste tekkimist
  • * ennetab fotovananemist
  • * taastab, niisutab, pinguldab ja toidab nahka
  • * vähendab kortsude ilmnemist ja silub nahka
  • * sisaldab 90,1% looduslikke ja 100% vegan koostisosi

Toote omadused:

Lõhn: Ainulaadne eksootiline lõhnakompositsioon, mis põhineb ylang ylangil ja granaatõuna viljadel.

Tekstuur: Kreem on kerge tekstuuriga ja imendub väga kiiresti. Tarnitakse spetsiaalse kanüüliga tuubis, mis võimaldab täpset doseerimist. See ei jäta valget jälge.

Kellele? Kõigile nahatüüpidele.

Kuidas teie nahk end tunneb? Regulaarsel kasutamisel tunneb teie nahk end värskena, hästi niisutatuna ja pinguldatuna. Teie nahatoon ühtlustub. Samal ajal on teie nahk tänu äärmiselt kõrgele SPF 50+ tõhusalt kaitstud vananemise eest.

Milline näeb teie nahk välja? Toode ei valgenda nahka ega jäta ebameeldivat kile. See annab matt efekti, mis kohandub naha värvusega ja on satiinse viimistlusega.

Fotostabiilsed UVA/UVB-filtrid kaitsevad naha enneaegse vananemise eest. Regulaarne päikesekaitsekreemide kasutamine hoiab ära fotovananemist, muudab naha ühtlasemaks ja vähem tuhmumiseks vastuvõtlikuks.

Korea ženšennil on vananemisvastased omadused ja see aitab vähendada näokortse, suurendades I tüüpi prokollageeni hulka. Ta võitleb vabade radikaalide vastu ja omab antioksüdantseid omadusi. See pinguldab nahka, toimides otse kollageenikiududele, takistades nende lagunemist.

Hiina tsitrisiin - stimuleerib naha sisemist kaitsesüsteemi rakutasandil, kaitstes vabade radikaalide ja õhusaaste eest. Detoksifitseerib ja parandab epidermise barjääri, vähendades TEWL-i, andes nahale terve sära ja vähendades pigmendilaike.

Ylang Ylangi lillede destillaat - lõõgastava lõhnaga hüdrolaat. Sisaldab niisutavaid taimseid aineid ja väikese koguse eeterlikku õli, mis mõjub toniseerivalt, värskendavalt ja rahustavalt.

Kurgivee ekstrakt - sisaldab rohkelt tokoferoole ja karotenoide. Sellel on tugevad antioksüdantsed omadused. Tugevdab naha loomulikku kaitset keskkonnamõjude vastu. Ekstrakt on õlipõhine, mis muudab selle eriti toitvaks ja taastab naha loomuliku kaitsebarjääri.

Sarveõli - omega-6- ja omega-3-hapete ideaalne suhe. Taastab, taastab ja säilitab naha hea seisundi ning taastab selle elastsuse.

E-vitamiin - võimas antioksüdant, millel on vabade radikaalide vastased omadused. Kaitseb nahka ärrituse eest ja aeglustab UV-kiirguse põhjustatud vananemisprotsessi. Vähendab transepidermaalset veekaotust, tugevdades seega epidermise barjääri.

Ristkülikukujulised mikrosfäärid hajutavad valgust, andes pehme fookuse efekti ja siludes optiliselt nahka.

Kasutusjuhend . Õrnalt tupsutada nahale ja siluda üle näo ja kaela. Vajaduse korral korrata pealekandmist päeva jooksul.

Koostisosad (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Isoamyl Laurate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Propanediol, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cananga Odorata Flower Water, Cetyl Esters, Cetearyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Helianthus Annuus Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Panax Ginseng Root Extract, Euphorbia Cerifera Cera, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Lauryl Glucoside, Citrus Japonica Fruit Extract, Mica, Polyglyceryl-6 Laurate, Tocopherol, Stearic Acid, Acacia Senegal Gum, Myristyl Glucoside, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenethyl Alcohol, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Silica, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyhydroxystearic Acid, Alumina, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, CI 77891, CI 77491, CI 77163, CI 77492.

-----------------------------------------------------------

Orientana kosmeetika kohta

ORIENTANA pakub looduskosmeetikat, mis ei sisalda parabeene, nafta derivaate (nt parafiin), mineraalõli, vaseliini, silikoone, SLS/SLES, kunstlikke värvaineid ja lõhnaineid. Me kontrollime rangelt koostisosi.

Orientana kosmeetikatooteid ja koostisosi ei ole kunagi testitud loomade peal. Kosmeetika ei sisalda tooraineid, mis on võetud loomadelt nende kahjustamise all või surnud kehadest, nagu näiteks loomarasv. Kasutatakse loomseid tooraineid, kuid ainult selliseid tooraineid nagu mesilasvaha, kitsepiim ja tigude eritised - mis on hangitud ilma loomi kahjustamata.

Kosmeetikatooted on dermatoloogiliselt testitud ja registreeritud CPNP ELi teavitamissüsteemis.

Mille poolest ORIENTANA erineb? Kasutatakse ainult looduslikke, töötlemata taimeekstrakte: külmpressitud taimeõlid, taimevõided, värsked taimeekstraktid. Nende toorainetega valmistatud kosmeetikatooted ei kaota oma väärtuslikku väärtust. Selle tulemusena taastavad ORIENTANA kosmeetikatooted naha loomulikke funktsioone, stimuleerivad selle ainevahetust ja taastumist. Need kosmeetikatooted ei ärrita ega tundlikusta. Mõned tooted on võimalusel käsitsi valmistatud. Kõik tooted põhinevad tõestatud retseptidel ja traditsioonilisel Aasia teadusel.

Orientana kosmeetikatoodete pakendid on lihtsad - biolagunevad või taaskasutatavad ja seega keskkonnasõbralikud. Samuti tehakse kõik selleks, et vältida topeltpakendamist. Tooted ei ole mõeldud ainult neile, kes soovivad hoolitseda oma ilu ja tervise eest, vaid ka kõigile inimestele, kes soovivad elada looduse järgi.

Tootja riik:
Lenkija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline