Tootevalik
Valge savi kaoliinipulber näo- ja juuksemaskide jaoks, Najel, 90g
Bränd: Najel
Orgaaniline Orgaaniline
Valge savi kaoliinipulber näo- ja juuksemaskide jaoks, Najel, 90g
  • Valge savi kaoliinipulber näo- ja juuksemaskide jaoks, Najel, 90g

Valge savi kaoliinipulber näo- ja juuksemaskide jaoks, Najel, 90g

Bränd: Najel
Orgaaniline Orgaaniline

Valge ehk kaoliinsavi on rikas oksiid, mis on tuntud oma tervendavate, kaitsvate ja niisutavate omaduste poolest. 100% looduslik, sertifitseeritud Ecocert Greenlife'i poolt vastavalt COSMOS Natural standardile.

Valge savi (inglise k. Kaolin agy) mõjub nahale õrnalt, värskendavalt ja rahustavalt. Suurepärane kuiva ja tundliku nahaga inimestele. Ahendab poore, kiirendab haavade paranemist, kõrvaldab põletikulise protsessi, toniseerib.

802 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: PI220272

Ecosert

Kaoliinisavi, tuntud ka kui kaoliin, on kaoliniidist ja kvartsist valmistatud settekivim. Tavaliselt on see valge, kuid võib olla kollaka, halli või roheka varjundiga. Kasutatakse peamiselt näomaskides, kus see toimib absorbendi ja koorijana. Tänu oma imamisomadustele vähendab kaoliin ka kosmeetikavahendite mahtu ja toimib sideainena. Kaoliin on kõigist savidest pehmeim, toimib väga õrnalt ja ei ärrita nahka, seega sobib suurepäraselt kuiva ja tundliku nahaga inimestele. Ahendab poore, kiirendab haavade paranemist, kõrvaldab põletikulise protsessi, toniseerib. Soojad valge savi kompressid kõrvaldavad väsimuse ja mõjuvad rahustavalt. Nagu iga kosmeetiline savi, silub see nahka ja parandab naha vereringet. Võib kasutada ka laienenud kapillaaride korral. Kaoliini kasutatakse aknearmide, plekkide, laienenud kapillaaride ja laikude valgendamiseks, mille tulemuseks on valgem ja heledam nahk. Valge saviga kosmeetiline näomask puhastab nahka, varustab naharakud hapnikuga. Küllastab nahka mikroelementidega, annab sellele elastsuse. Valget savi saab kasutada õrna nahakoorijana, mis silub peeneid joonekesi, toniseerib, õrnalt valgendab ja taaselustab näonahka. Juuksemask toidab peanahka, stimuleerib juuste kasvu, peatab kõõma tekke. Valge savi regulaarne kasutamine annab sinu näo- ja kehanahale terve välimuse. Valge savi ei eemalda nahalt rasu, seega sobib kuivale nahale

Valge savi juuksemask. Juuksemask toidab peanahka, stimuleerib juuste kasvu, peatab kõõma tekke. Vaja läheb: valget savi, vett, munakollast. Kondenspiimaga sarnase massi saamiseks lahjenda vajalik kogus valget savi veega. Pärast lahjendamist oots umbes 20 minutit (kindlasti!), seejärel lisa munakollane (munakollane on šampooni omadustega). Kanna saadud segu hästi peanahale, kanna juustele ja hoia 20 minutit. (võid katta kilega ja mähkida juuksed rätikusse). Pärast 20 min. pese juuksed ja kuivata rätikuga. Sa ei pea enam kasutama šampooni ja palsamit. Selline mask toidab peanahka, kõrvaldab kõõma, tugevdab juukseid, nii et juuksed ei katke ega murdu.

Valge savi näomask. Vaja läheb: valget savi, vett, hüdrolaati, taimekokteil või piim (mida te eelistate), 5-6 tilka rafineerimata õli (jojoobi, avokaado, magusmandli või teie lemmikõli). Lahjenda savi vajaliku koguse veega, hüdrolaastriga, taimekokteiliga või piimaga. Ekspertide sõnul on kõige parem valida piim, sest siis on maski lihtne puhastada. Vala valitud vedelikku, kuni saad pudru. Lisa pudrule 5-6 tilka õli. Kanna saadud puder õhukeselt ja ühtlaselt nahale, hoia 10-15 minutit ja loputa. Ära aske maskil kuivada – maski toime pikendamiseks piserda seda pidevalt veega või hüdrolaadiga. Ära hoia savi liiga kaua nahal – see imab nahalt niiskust endasse. Kasuta seda 1-2 korda nädalas ja näed, kuidas nahk muutub ilusaks ja taastub! Välja müüdud!

Lihtne kasutada:

Näo- või juuksemask: sega 3 spl savi 2 spl veega. Kanna juustele või näole ja loputa lühikese aja pärast maha.

Silma sattumisel loputada koheselt.

Hoida kuivas ja jahedas kohas.

Koostis: 100% looduslik kaoliin (valge savi).

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Sirija
Tootja riik:
Prancūzija
Kaal / Kogus:
90 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud