Tootevalik
Graveeritud vasest kruus, Govinda, 300ml
Bränd: AyurVedica
Graveeritud vasest kruus, Govinda, 300ml
  • Graveeritud vasest kruus, Govinda, 300ml

Graveeritud vasest kruus, Govinda, 300ml

Bränd: AyurVedica

Paksuseinaline, tugev ja vastupidav vaseklaas vee säilitamiseks ja joomiseks.

2011 €
Saadavus: 8 Kogus
Tootekood: 4038507011195

Ayurveda traditsioonist pärit vaskkarikas

Metallide kasutamine on ayurveda traditsioonis juba ammu tuntud - sajandeid jõid joogid vett vaskanumatest. Vanad sanskriti tekstid tõestavad, et vääriskivid, aga ka teatud metallid võivad avaldada positiivset mõju kehale, vaimule ja hingele. Ayurvedas peetakse eriti oluliseks vaske. Kunstlikult käsitsi valmistatud vasest tass on ideaalne energiseeriva joogivee jaoks.

Vaskkarikas energiat andva ja elustava vee jaoks

Täitke vaskkarikas õhtul veega, jätke see ööseks seisma ja jooge järgmisel hommikul elustunud vett. Ayurveda mõistes on vesi võtnud vastu vase võnkeid ja imendunud väikestes kogustes puhast vaske.

Jooge vasest tassist ainult gaseerimata vett. Happelised joogid võivad põhjustada keemilist reaktsiooni vasega.

Pange tähele: Vaskkruus on käsitsi valmistatud Indias, seega on iga kruus ainulaadne. Väikesed kriimustused tassi sise- või välisküljel on täiesti normaalsed ja ei mõjuta selle funktsionaalsust.

Mudel "Engraved" - kaunite graveeringutega välisküljel.

Mahutavus: umbes 0,3 liitrit.

Vaskkruusi kasutamise ja hooldamise juhised
Täitke vaskkruus õhtul külma veega ja jätke see ööseks seisma. Hommikul, kui tõusete, jooge seda vett. Seda vett soovitatakse ayurveda teaduses, sest selle kohta öeldakse, et see puhastab kogu füsioloogiat. Teaduslikust seisukohast vaadatuna imendub veest vask, mis on inimorganismi jaoks oluline mineraal.

Vask on looduslik aine, mis kipub oksüdeerumise tõttu tumenema. Seetõttu on vaja vasest tassi regulaarselt puhastada. Selleks lisage tassi kumbki teelusikatäis sidrunimahla ja soola, segage kokku ja puhastage käsna või lapiga. Samamoodi saab puhastada ka tassi väliskülge. Seejärel loputage tass uuesti veega. Seda puhastusmeetodit tuleks regulaarselt korrata, et vältida vasest tassi korrosiooni. Ei sobi nõudepesumasinas pesemiseks.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
300 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud
Läbimüüdud