Tootevalik
Meigieemaldusõli Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Meigieemaldusõli Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Meigieemaldusõli Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Meigieemaldusõli Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Meigieemaldusõli Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Meigieemaldusõli Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Eemaldab õrnalt meigi, isegi silmadest.

Kuiv tekstuur ei jäta rasvast kihti.

Ideaalne ka pärast puhastamist toitva, pinguldava huuleõli näol, mis jätab naha pehmeks ja elastseks.

2415 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: RSYN-014

AIAB 6 kuud pärast avamist

"Amrita Liporestitutive Make-up eemaldav õli on valmistatud väärtuslikust antioksüdantide rohkeid taimseid õlisid sisaldavast segust (viinamarjaseemne-, seesami-, kookos-, oliivi-, argaania-, päevalille- ja pihlakasõli). Rikastatud rukkililleekstrakti ja sandlipuuõliga, rahustavate ja põletikuvastaste ainetega ning E-vitamiiniga.

Amrita õli eemaldab õrnalt meigi nahalt ja kõik meigijäljed, isegi silmadest, jätmata õliseid kileid. Seda võib kasutada ka pärast puhastamist toitva, huuli paisutava õlina, mis õrnalt sisse masseerituna taastab naha pehmuse ja elastsuse.

Kuiv tekstuur võimaldab sisse masseerida, jätmata rasvast tunnet.

Ilu alguse juurde

Amrita on India mütoloogias surematuse nektar.

Müüdi kohaselt tõusis ilujumalanna Lakshmi Piimase ookeani vahust välja ampullitäie Amrita, surematuse nektariga.

"Amrita Liporestitutive Make-up Remover Oil" koos Arnas Soft Mousse'iga (Arnas tähendab sanskriti keeles "merevahtu") on ideaalne kahekordseks puhastamiseks. Need kaks toodet toimivad sünergiliselt, et aidata taasavastada loomulikku ilu, mis algab korralikust puhastamisest.

"Amrita Liporestitious Cleansing Oil" pakend meenutab mütoloogilist surematuse nektari ampulli ja on valmistatud merevaigukollasest satiinklaasist.

Tekstuur on vedel ja siidine, merevaigukollane, nektarit meenutav, nahal mitte-rasvane, kuid meeldivalt libisev, kui seda masseerida.

Tekstuur ja kasutamine

"Amrita õli tekstuur on poolkuiv ja mitte-rasvane. Seetõttu libiseb see meeldivalt nahal, kuid ei jäta rasvase tunde. Meigi täielikuks eemaldamiseks näolt või massaažiks piisab vaid mõnest tilgast.

Ayurveda päritolu

Seesamiõli kasutatakse ayurvedas Vata došaga (karge, tuhm, küps nahk) seotud probleemide leevendamiseks.

Rikkalikult rasvhappeid, mittetoituvaid aineid, mineraale, vitamiine ja valke sisaldav õli toidab ja kaitseb nahka.

Ayurveda järgi sobib kookosõli eriti hästi Pitta dosha (tundlik, õrn, normaalne nahk) jaoks. Sellel on antioksüdantsed, põletikuvastased ja rahustavad, antibakteriaalsed ja seenevastased omadused. See toidab ja kaitseb nahka.

Liivapuu on Ayurveda rasayana (noorendav) taim.

Sellel on vananemisvastased, rahustavad ja värskendavad omadused. Parandab jume ja naha sära. Rikkalikult antioksüdante sisaldav, on ideaalne liitlane küpsele nahale, kuid sobib kõikidele nahatüüpidele, sest tal on põletikuvastased omadused tundliku naha punetuse korral, antibakteriaalsed, antiseptilised ja adstrigeerivad omadused rasusele ja määrdunud nahale ning pehmendavad omadused kuivale nahale.

Soovitused kasutamiseks

Meigieemaldajana: kandke paar tilka niisutatud käsnale või lapile. Masseerige väga õrnalt üle näo ja silmade, kuni meik on eemaldatud. Loputage nägu põhjalikult leige veega või kasutage Arnas Soft Mousse'i vahtu, et pühkida see maha.

Toitva õlina: kandke paar tilka (2-3) puhtale näole ja kaelale. Masseerige kuni täieliku imendumiseni.

Näomassaažiks: kandke 5-6 tilka puhtale näole ja kaelale. Masseerige nagu tavaliselt.

Koostisosad (INCI): Coco-Caprylate/Caprate, Vitis Vinifera Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*, Rosa Moschata Seed Oil, Santalum Album Wood Oil, Parfum, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Hexylcinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* mahepõllumajandusest.

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline