Tootevalik
Näonahka tugevdav moringaõli Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml
Bränd: Urban Veda
Moringa Oil Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml
  • Moringa Oil Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml
  • Moringa Oil Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml
  • Moringa Oil Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml

Näonahka tugevdav moringaõli Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml

Bränd: Urban Veda

Urban Veda bio-orgaaniline puhas moringaõli booster on võimas üksiku Ayurveda ravimtaim, mis on tuntud oma rasva tasakaalustavate omaduste poolest.

Indias on Moringat, mida tuntakse "elupuuna", kasutatud sajandeid vananemisilmingute aeglustamiseks, pundunud naha noorendamiseks ja liigse Kapha energia tasakaalustamiseks.

Kerge ja kiiresti imenduv orgaaniline õli annab nahale pehme kaste sära, mis ei ole kunagi läikiv.

Moringa on tuntud oma bioaktiivsete taimeühendite poolest, sealhulgas Omega 9, tsingi, magneesiumi, A-, B-, C- ja E-vitamiinide poolest.

2516 €
Saadavus: 6 Kogus
Tootekood: 5060917730242

Urban Veda bio-orgaaniline puhas moringaõli nahavärskendaja on võimas üksiku Ayurveda ravimtaim, mis on tuntud oma õli tasakaalustavate omaduste poolest. Indias on Moringat, mida tuntakse "elupuuna", kasutatud sajandeid vananemisilmingute aeglustamiseks, pundunud naha noorendamiseks ja liigse Kapha energia tasakaalustamiseks. Kerge ja kiiresti imenduv orgaaniline õli annab nahale pehme kaste sära, mis ei ole kunagi läikiv. Moringa on tuntud oma bioaktiivsete taimeühendite poolest, sealhulgas Omega 9, tsingi, magneesiumi, A-, B-, C- ja E-vitamiinide poolest.

Kasutamine: Et õlistimulaatorid avaldaksid parimat mõju, kasutage neid koos näojoogaharjutustega osana oma nahahooldusrežiimist. Seda võimendavat õli võib kasutada üksinda, kanda otse nahale, et seda sügavuti toita, või segada oma lemmik päevase ja öise niisutava kreemiga, et luua oma individuaalne mikroemulsioon.

Moringa Oil Booster'i soovitatakse kasutada koos meie puhastava kaitsva öökreemiga. Lihtsalt lisage 2 tilka oma öisele annusele, et tõhustada naha noorendamist.

Koostisosad (INCI): Moringa Oleifera (Moringa) seemneõli*, tokoferool (E-vitamiin)*, beeta-sitosterool (taimne), skvaleen (oliiv)

*Sertifitseeritud orgaaniline

------------------------------------------------------------

Urban Veda Kaubamärgist:

Rohkem kui 5000 aastat tagasi Himaalajas sündinud Ayurveda tervikliku tervise ja heaolu süsteem põhineb taimede terapeutilistel omadustel. Meie tooted sisaldavad vitamiine, antioksüdante, mittevajalikke rasvhappeid ja fütotoitaineid, mis on unikaalselt formuleeritud naha loomuliku tasakaalu säilitamiseks. Meie põhivalemid kehale aitavad ühtlustada keskkonnategureid, puhastavad, lõõgastavad, taaselustavad ja lisavad sära. Usume looduse ja looduslike allikate, värskete ja puhaste koostisosade väärtusse, et luua oma terviklikke tooteid.


Jätkusuutlikkus Kõik meie pakendid on taaskasutatavad ja valmistatud taaskasutatud plastist. Ringlussevõtt on nagu Karma, kõik, mis käib ringi, jõuab täisringi. Oleme uhked oma pakendite päritolu üle ja kõik meie pakendid on sertifitseeritud.


Austus planeedi vastu Looduse väärtusse uskumine tähendab taimede kui looduse väärtustamist. Kõik meie tooted ei sisalda geneetiliselt muundatud koostisosi ega parabeene, kunstlikke värvaineid ega naatriumlaurüülsulfaati (SLS).


Ei ole testitud loomade peal Kõik meie tooted on sertifitseeritud Vegetarian Society poolt, sobivad veganitele. Me ei kasuta loomseid koostisosi, välja arvatud looduslik mesi või mesilasvaha, mis on saadud ilma väärkohtlemise või julmalt kasutamata. Holistilise kaubamärgina ei ole me kunagi testinud ega hakka testima tooteid loomade peal.

Urban Veda filosoofia ja sertifikaadid:

* Inspireeritud India Ayurveda põhimõtetest, valmistatud armastusega Suurbritannias

* Edendab bioloogilist mitmekesisust ja kasutab looduslikke, värskeid ja puhtaid koostisosi

* Taimetoitlaste Ühingu poolt sertifitseeritud taimetoitlane, ei sisalda parabeene, kunstlikke värvaineid, naatriumlaurüülsulfaati, mineraalõlisid ega geneetiliselt muundatud koostisosi

* Ei ole kunagi testitud loomade peal

* Pühendunud oma hankele, kasutame Forest Sustainability Certified pakendeid ja taaskasutatud plastpakendeid PCR-st

* Oleme uhked, et toetame heategevusprojekti "Trees for Cities"

* Good Scrub Guide'i akrediteeritud liige

Nahatüüp:
Probleminei odai
Riebiai, spuoguotai odai
Kehatüüp (dosha):
Kapha
Päritoluriik:
Didžioji Britanija
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
Similar products
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud