Tootevalik
Ajurveeda juukseõli Holy Lama, 100ml
Bränd: Holy Lama
Ajurveeda juukseõli Holy Lama, 100ml
  • Ajurveeda juukseõli Holy Lama, 100ml
  • Ajurveeda juukseõli Holy Lama, 100ml

Ajurveeda juukseõli Holy Lama, 100ml

Bränd: Holy Lama

Holy Lama Naturals Hair Oil on rikas tervendavate ürtide poolest, mis soodustavad tervete juuste kasvu. See on segu külmpressitud kookosõlist, seesamiõlist, indigoekstraktist, rikastatud E-vitamiiniga, jojobaõlist, teepuuõlist ja seedripuu-, pihlaka-, vetiveri- ja vetiveriõlidest. Kasutage õli nii sageli kui võimalik. Masseerige õrnalt peanahka ja juukseid. 15 minuti pärast pesta maha Holy Lama Naturalsi šampooniga.

1003 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: PI22235

Holy Lama Naturalsi juukseõli on rikas tervendavate ürtide poolest, mis võimaldavad juustel tervena kasvada. See on segu külmpressitud kookosõlist, seesamiõlist, põlisrahvaste ekstraktist, rikastatud E-vitamiini, jojobaõlist, teepuuõlist ning seedri-, alpi-, viburnumi- ja vetiveriõlist. Kasutage õli nii sageli kui võimalik. Masseerige õrnalt peanahasse ja juustesse. 15 minuti pärast peske Holy Lama Naturalsi šampooniga maha.

Valmistatud Indias, Keralas.

Koostisosad (INCI): Sesamum indicum seed oil, Cocos nucifera oil, Indigofera tinctoria leaf extract, Cedrus deodara wood oil, Vetiveria zizanoides root oil, Citrus auranatium dulcics oil, Hydichuium spicatum, Cyperuss rotundus root oil, Tocopherol, Simmondesia chinensis seed oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.

-------------------------------------

Looduslik – jätkusuutlik – õiglane kaubandus

Holy Lama tooted on valmistatud peamiselt looduslikest koostisosadest, vältides tugevate keemiliste või sünteetiliste ainete kasutamist. Võimaluse korral kasutatakse pakendamisel säästvaid materjale. Tootmise käigus tekib alla 1% jäätmetest ning kõik jäätmed kasutatakse kütusena või veistele, seega on ettevõtte süsiniku jalajälg erakordselt madal!

Tootmiseks kasutatav tooraine pärineb peamiselt Kerala ja ülejäänud India kohalikelt põllumeestelt, mis põhinevad seitsme aastakümne pikkusel tugeval suhtel talunikega. Ettevõte toimib ilma krediidi põhimõtteta ehk kõigile põllumeestele ja tooraine tarnijatele makstakse koheselt. Tehas maksab töötajatele õiglast palka ja põllumeestele õiglast hinda.

Naiste seltskond

Keralas asuv Holy Lama Naturals on tunnustatud valitsuse poolt heaks kiidetud naisteettevõte, kus tehases töötab üle 80% naisi. Enamik neist on pärit ebasoodsast keskkonnast (st leseks jäänud või partneri poolt hüljatud).

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline