Tootevalik
Niisutav argaaniaõli juustele, Dabur Vatika, 200 ml
Bränd: Dabur
Niisutav argaaniaõli juustele, Dabur Vatika, 200 ml
  • Niisutav argaaniaõli juustele, Dabur Vatika, 200 ml

Niisutav argaaniaõli juustele, Dabur Vatika, 200 ml

Bränd: Dabur

Kokkupuude päikesega, kuiv õhk ja keemilised värvid muudavad juuksed käharaks, elutuks ja tuhmiks. Maroko argaaniaõli on parim lahendus nendele probleemidele.

See sisaldab rohkelt kasulikke looduslikke koostisosi, E-vitamiini ja antioksüdante, mis niisutavad juukseid, jättes need siidiseks ja pehmeks, parandades nende elastsust ja taastades nende sära.

902 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: HL1860

12 kuud pärast avamist

"Dabur Vatika Moroccan Argan Oil" on mõeldud kuivade, tuhmide ja värvitud juuste niisutamiseks. See kaitseb UV-kiirguse, kuiva õhu ja stiilimisest või keemilisest värvimisest põhjustatud kahjustuste eest.

Argaaniaõli omab võrratuid niisutavaid omadusi, taastades niiskust juustele, mis on päikese tõttu kuivanud või valesti töödeldud. Eemaldatud, elutud ja tuhmid juukseotsad saavad tagasi tervete juuste sära ja elujõu ning on pärast Vatika Moroccane argaaniaõli kasutamist siledad, juhitavad, pehmed ja siledad.

Argaaniaõli on rikas antioksüdantide ja A-, E- ja F-vitamiinide ning omega-6- ja omega-9-küllastumata rasvhapete poolest. See on looduslik UV-filter ja väärtuslik niisutaja, mis muudab juuksed uskumatult siidiseks ja pehmeks.

"Dabur Vatika Argan Oil on kerge konsistentsiga ja loputatakse kergesti maha, jätmata rasvast tunnet. Pärast kasutamist näevad juuksed välja nagu salongis niisutatud. Värv on heledam, rikkalikum ning terve ja elujõuline sära.

Eelised:

  • * Täielik hüdratsioon;
  • * Lokkidest saavad pehmed, läikivad ja siidised;
  • * Lihtsam kammida ja stiilida;
  • * Kaitseb kahjustuste eest;
  • * Võib kasutada juurestiku, peanaha ja lõhenenud otste niisutamiseks;
  • * Lihtne maha loputada;
  • * Ei jäta rasvast kile.

Meie nõuanne: kanna õli peanahale ja jaota see kogu juuste pikkuses. Mida kuivemad on lokid, seda kauem peaks mask kestma: 1 kuni 8 tundi (võib jätta ööseks). Pärast seda peske juuksed šampooniga. Korrake hooldust 2 kuni 3 korda nädalas, kui soovite intensiivset niisutamist. Ennetavaks hoolduseks piisab kord nädalas.

Koostisosad (INCI): Canola Oil, Paraffinum liquidum, Elaeis guineensis oil, Phenyl Trimethicone, Argania spinosa(Agran) oil, Olive Oil, Parfum, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Iocopheryl Acetate, Rosmarinus officionalis oil, BHT, Amyl Cinnamal, Benzyl salicylate, Benzyl Alcohol, Citronellol Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxy citronellal, Limonene, Linalool, Hydroxyisohexyl 3- cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-isomethyl ionone, CI 61565, CI 26100, CI 47000.

200 ml

Juuksetüüp
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
200 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud