Kashmiri tšilli on tuntud oma värvi ja intensiivsuse poolest.
Need tšillid on kogu maailmas tuntud oma vürtsikuse ja värvi poolest.
Mõõdukas kogus tšillit võib tuua toidule parima maitse.
Kuigi neil tšillidel on ainulaadne vürtsikus ja maitse.
Kashmiri tšilli on tuntud oma värvi ja intensiivsuse poolest. Need tšillid on kogu maailmas tuntud oma vürtsikuse ja värvi poolest. Mõõdukas kogus tšillit võib tuua toidule parima maitse. Kuigi neil tšillidel on ainulaadne vürtsikus ja maitse.
Toiteväärtus:
Kaloreid: 200,
Süsivesikud: 50 g,
Rasv: 0 g,
Valgud: 0 g.
Kuidas tarbida: Võib lisada karrile, köögiviljaroogadele, tomatikastmele, suppidele ja hautistele tervelt, tükeldatult ja pulbrina vastavalt vajadusele.
Koostisosad: kuivatatud kašmiir tšillipulber.
Allergeenid: pakendatud keskkonnas, mis sisaldab maapähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid tooteid, nisu, piimapulbrit, soja ja sinepit.
Päritoluriik: India
Säilitustingimused: säilitatakse kuivas ja jahedas kohas
Netosisaldus: 100 g
Parim säilivusaeg: vt pakendil