Tootevalik
Kuivatatud purustatud piparmünt, TAJ, 50g
Bränd: TAJ Indian
Vegan Vegan
  • Uus
Kuivatatud purustatud piparmünt, TAJ, 50g
  • Kuivatatud purustatud piparmünt, TAJ, 50g

Kuivatatud purustatud piparmünt, TAJ, 50g

Bränd: TAJ Indian
Vegan Vegan

"Taj Indian Masala Mint Flakes" on ainulaadne kulinaarne võimendaja, mis parandab roogade ja jookide maitset.

"Taj Masala Spices Mint Flakes" on valmistatud kvaliteetsetest piparmündilehtedest, mis on hoolikalt kuivatatud, et säilitada nende loomulik maitse ja aroom.

297 €
Saadavus: 9 Kogus
Tootekood: 5905515727167

"Taj Indian Masala Mint Flakes 50 g on ainulaadne kulinaarne võimendaja, mis parandab roogade ja jookide maitset. Selle intensiivne, värske aroom muudab piparmündihelbed uskumatult mitmekülgseks. Need lisavad värskust ja eripärast maitset paljudele roogadele, sealhulgas salatitele, keedetud köögiviljadele, puuviljadele, jogurtitele, hapukurkidele, karritele, chutney'dele, hautistele, suppidele ja salatikastmetele.

Piparmünt on rikkalik toitainete allikas ja kasulik tervisele. Neid soovitatakse mitmesuguste tervisehädade puhul. Tänu oma vürtsikale maitsele on see suurepärane lisand paljudele roogadele, andes neile värskust ja tervisele kasulikke omadusi.

Peamised omadused:

Värskendav maitse: Taj Masala Spices Mündihelbeid hinnatakse nende värske ja jahutava maitse poolest, mis lisab roogadele erilise nüansi. Piparmündihelveste värskus lisab võlu, mis sobib nii soolaste kui ka magusate retseptide juurde, luues harmoonilise maitsete tasakaalu.

Aromaatne aroom: Need piparmündihelbed on aromaatse aroomiga, mis täidab õhu värske piparmündi imelise lõhnaga. Hiudmete aromaatsed noodid äratavad meeled ja parandavad üldist söögikogemust, mistõttu on need hinnatud koostisosa köökides üle kogu maailma.

Taj Masala Spices'i piparmündihelbed on valmistatudkvaliteetsetest piparmündilehtedest, mis on hoolikalt kuivatatud, et säilitada nende looduslik maitse ja aroom. Hiud on vabad kunstlikest lisaainetest ja säilitusainetest, andes puhta ja autentse maitse igas suutäiega.

Taj Masala Spices'i piparmündihelbed onuskumatult mitmekülgsed, alates salatitest ja jookidest kuni pearoogade ja magustoitudeni, ning neid saab kasutada paljudes kulinaarsetes rakendustes. Neid saab kasutada smuutide värskendamiseks, liha ja köögiviljade maitsestamiseks või maitseküllasena kastmetes ja chutney'des.

Mugav pakend: Taj Masala Spices'i piparmündihelbeid on lihtne säilitada ja kasutada, kuna need on pakitud suletud pakendisse. Taaskinnitatav pakend aitab säilitada helveste värskust ja aroomi, nii et saate nautida piparmündi maitset alati, kui soovite.

Kasutusjuhend:

Puista Taj Masala Spices piparmündihelbeid värskendava maitse saamiseks salatitele, suppidele või jogurtitele.

Lisage helbeid smuutidesse, shäkkidesse või jääteesse, et saada piparmündi värskust.

Lisage helbeid marinaadidesse, kastmetesse või kastmetesse, et lisada roogadele sügavust ja keerukust.

Koostis: 100% kuivatatud piparmündihelbed.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
50 g
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud