Tootevalik
Šampoon nõrkadele juustele ja tundlikule peanahale Lavender Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
Bränd: Khadi
Šampoon nõrkadele juustele ja tundlikule peanahale Lavender Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
  • Šampoon nõrkadele juustele ja tundlikule peanahale Lavender Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
  • Šampoon nõrkadele juustele ja tundlikule peanahale Lavender Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
  • Šampoon nõrkadele juustele ja tundlikule peanahale Lavender Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
  • Šampoon nõrkadele juustele ja tundlikule peanahale Lavender Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
  • Šampoon nõrkadele juustele ja tundlikule peanahale Lavender Sensitive Elixir, Khadi, 200ml

Šampoon nõrkadele juustele ja tundlikule peanahale Lavender Sensitive Elixir, Khadi, 200ml

Bränd: Khadi

OM looduslike šampoonide kaubamärk: pehme ja õrn pesuvahend väga tundlikule peanahale ja õrnadele juustele

Ajurveeda Khadi lavendliga elegantne eliksiir: õrn hooldus tasakaalustamata peanaha jaoks, puhastab õrnalt ja rahustab tundlikke juukseid

Lavendli, Regeli smiilaksi ja hibiski peen koostoime rahustab ja tasakaalustab

Õrn hooldus ka laste õrnadele juustele

Traditsiooniline ajurveeda valem: 100% naturaalne ja vegan, silikoonivaba

1608 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: KH-SHP-9-VE

* OM looduslike šampoonide kaubamärk: pehme ja õrn pesuvahend väga tundlikule peanahale ja õrnadele juustele
* Ajurveeda Khadi lavendliga elegantne eliksiir: õrn hooldus tasakaalustamata peanaha jaoks, puhastab õrnalt ja rahustab tundlikke juukseid
* Lavendli, Regeli smiilaksi ja hibiski peen koostoime rahustab ja tasakaalustab
* Õrn hooldus ka õrnadele laste juustele
* Traditsiooniline ajurveeda valem: 100% naturaalne ja vegan, silikoonivaba

Tunne end tasakaalustatult: ühtlustab, kergendab ja hooldab õrnalt tundlikku peanahka ja juukseid.

Khadi „Lavender Sensitive Ayurvedic Elixir“ šampoon puhastab õrnalt tundlikke juukseid ja rahustab ärritunud peanahka. Õrna ja pehme hoolduse saladus on khadi lavendli suhtes tundlik eliksiir. See ajurveeda taimeekstrakt ühendab käsitsi valitud India ravimtaimede individuaalsed toimed tervikuks ja suurendab nende jõudu. Khadi lavendlitundlik eliksiir on iidsete ajurveeda valemite kohaselt traditsioonilise protsessi käigus avatud tulel õrnalt hautatud ürtide tulemus.

Kui hakkad juukseid pesema, märkad, kuidas tundlik peanahk rahuneb ja õrnad juuksed rahunevad seestpoolt. Ajurveedas on lavendel tuntud oma kerge rahustava toime poolest. Seda kasutatakse traditsiooniliselt koos Anantmooliga – tuntud ka kui sarsaparilla – erinevate nahahaiguste raviks. Sobivad koostisosad tasakaalustavad ja rahustavad sinu pinges peanahka. Palasa ekstrakt ja hibiskus kaitsevad õrnalt õrnu ja tundlikke juukseid, toidavad neid mineraalide ja vitamiinidega ning Aaloe ja Ratanjot niisutavad nahka.

Nagu sinu juuksed ja peanahk, on ka Khadi Amla Volume Ayurvedic Elixir Shampoo pH vahemikus 4,0–5,0. Sinu pH-tasakaal taastub loomulikult. Kui värvid oma juukseid loomulikult, näiteks kasutades naturaalset Khadi juuksevärvi, soovitame kasutada kolmeastmelist rituaali, et tõhusalt valmistuda Khadi Amla Volume Elixir šampooniks. See aitab märgatavalt kaitsta värvi intensiivsust.

Kuidas Khadi Amla Volume Elixir šampoonist maksimumi võtta:

Khad ajurveeda "Lavender Sensitive Elixir" šampoon hellitab sinu juukseid juba pesemise ajal ja pakub rahustavat lõõgastust nii juustele kui peanahale. Avaldub ajurveeda valemi tervendav maagia. Tunne Lavender Sensitive Elixiri tasakaalustavat toimet, sest juuksed puhastatakse loomulikult ja õrnalt. Khadi „Lavender Sensitive Shampoo“ on ideaalne lahendus ärritunud ja ketendavale peanahale. Võid seda kasutada ka vaheldumisi Khadi Neem Elixir šampooniga.

Pigista õige kogus šampooni kätele ja leota vees, et tekiks vaht. Koheseks leevenduseks kanna vaht peanahale.
Soovitame jätta šampooni peanahale nii kauaks, kui tunned, et toimeainete imendumiseks vaja on. Seejärel loputa šampoon põhjalikult leige veega.

Juuste puhastamine ajurveedas: sellel, mida läänemaailmas peetakse igapäevaseks vajaduseks, on ajurveeda filosoofias kõrgem eesmärk. Juuste pesemine on osa terviklikust tseremooniast, mille käigus aura ja füüsiline keha mitte ainult ei puhastata, vaid vabastatakse ka välistest energiatest. Ajurveeda Khadi eliksiiriga on sinu keha, vaim ja hing iga kord taas harmooniliselt kooskõlas.

Khadi Amla Volume Ayurvedic Elixir šampooni saab kasutada koos järgmiste khadi juuksehooldustoodetega:
* Khadi ajurveeda juukseõli „Neem Harmony“ tasakaalustab ärritunud ja ketendavat peanahka ning on suurepärane lisand „Lavender Sensitive Elixir“ šampoonile.
* Khadi ajurveeda eliksiir-šampoon „Neem Balance“ toidab ja niisutab õrnalt. See leevendab ärritunud peanahka ja võib ennetada kõõma teket. See on ideaalne täiendus Levander Sensitive Elixir šampoonile, kui sinu peanahk vajab täiendavat rahustamist.
* Ajurveeda eliksiir šampoon "Orange Vitality" puhastab väga õrnalt rasust peanahka ja annab juustele elujõudu.

Koostis (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Erythritol, Sodium Pca, Citric Acid, Sodium Citrate, Oryza Sativa Bran Oil*, Xanthan Gum, Butea Frondosa Flower Extract*, Hemidesmus Indicus Root Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Sodium Gluconate, Glyceryl Oleate, Alkanna Tinctoria Root Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Pterocarpus Marsupium Bark/Wood Extract*, Sodium Lactate, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Linalool**, Acacia Concinna Fruit Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Zinc Pca, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* ökoloogilistest taludest
** naturaalsetest eeterlikest õlidest.
*** valmistatud ökoloogilistest koostisosadest

-------------------------------------------------------

Khadi Amla Volume eliksiir-šampooni imeline toime põhineb Khadi Amla Volume eliksiiril, mis on toodetud hoolika protsessi käigus vastavalt iidsetele ajurveeda valemitele. India ürdid, puuviljad ja lehed on kombineeritud sellesse suurepärasesse segusse:

Peamine lavendliõli ja peened õieekstraktid on antiseptilised ja põletikuvastased Need õlid pakuvad õrna ja pikaajalist leevendust ärritunud peanahale.

Palasapuu ekstrakt kaitseb sinu nahka keskkonna kahjulike mõjude eest. See annab juustele siidise loomuliku läike.

Sarsaparilla on traditsiooniline kohalik India ravimtaim, mida kasutatakse põletikuliste haiguste korral. Sellel on rahustav toime pinges nahale ja leevendab ekseemi.

India seebipähkel Reetha moodustab õrna vahu, mis õrnalt toidab. Vilja koores olev saponiin puhastab juukseid nii õrnalt, et sobib suurepäraselt ka ärritunud peanaha raviks.

Hibiscus on rikas vitamiinide ja mineraalainete poolest. Toitev õli niisutab juukseid, annab neile väge ja elujõudu.

Aaloe mahl jahutab nahka. Koos Ratanjotiga annab nahale ja juustele täiendavat niiskust. Vijaysar taastab õrnalt ärritunud peanaha.

Vaata Khadi kokkuvõtet toimeainetest, et saada rohkem teavet ajurveeda ravimtaimede hämmastava toime kohta.

Ajurveeda – maailma vanima loodusravi – jõud üllatab sind. Khadi elixir kehaõlid on sertifitseeritud rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL mahe- ja looduskosmeetika rangete juhiste järgi ning nende kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikamääruse standarditele.

Juuksetüüp
Silpniems, sausiems plaukams
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand