Tootevalik
Ajurveeda kõõmavastane šampoon Neem Balance Elixir, Khadi Naturprodukte, 200 ml
Bränd: Khadi
Ayurveda kõõmavastane šampoon Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurveda kõõmavastane šampoon Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurveda kõõmavastane šampoon Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurveda kõõmavastane šampoon Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurveda kõõmavastane šampoon Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurveda kõõmavastane šampoon Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml

Ajurveeda kõõmavastane šampoon Neem Balance Elixir, Khadi Naturprodukte, 200 ml

Bränd: Khadi

Jäta kõõmaga hüvasti: „Neem Balance“ šampoon on tõestus sellest, kui aus ja kauakestev on Khadi

Ajurveeda Khadi Neem Elixir tervendava jõuga: see teeb kõõmaga imesid, rahustab ärritunud ja sügelevat peanahka ning taastab selle hea seisundi ja tasakaalu.

Neemipuu, mungapipra ja sinepiõli triloogia puhastab ja rahustab, leevendades sügelust otsekohe

Seda on kõige parem kasutada vaheldumisi Levander Sensitive šampooniga

Traditsiooniline ajurveeda valem: 100% naturaalne ja vegan, silikoonivaba

1608 €
Saadavus: 6 Kogus
Tootekood: KH-SHP-11-VE

Hüvasti kõõmale ja sügelusele: rahustav leevendus ärritunud ja ketendavale peanahale.

Khadi Neem Balance ajurveeda eliksiir-šampoon puhastab juukseid väga õrnalt – rahustab tundlikku ja ärritunud peanahka. Imelise tervendava toime saladus peitub Khadi Neem Balance eliksiiris. See ajurveeda taimeekstrakt ühendab käsitsi valitud India ravimtaimede individuaalsed toimed tervikuks ja suurendab nende jõudu. Khadi Neem Balance eliksiir on õrnalt ekstraheeritud ürtide keetmise tulemus, mis on valmistatud lahtisel tulel traditsioonilisel protsessil iidsete ajurveeda valemite järgi. See protsess paljastab selle salajase ja ainulaadse jõu.

Juukseid pestes märkad, kuidas peanahk hakkab uuesti hingama ja kõõm kaob. Tunne sügavat ja kohest leevendust tugeva sügeluse või põletuse korral. Sinu peanahka tugevdatakse ja toidetakse seestpoolt, et see oleks loomulikult kaitstud. Peagi tunned end oma nahas taas hästi ja sinu juuksed puhkevad õide. Sest terve ja pingevaba peanahk on ideaalne pinnas kaunitele ja tugevatele juustele.

Ajurveeda üks olulisemaid ravimtaimi on Neem, mis tänu tugevale antiseptilisele toimele kõrvaldab kõõma ja põletikulise sügeluse. Koos hariliku mungapipraga saavutatakse hea kaitse seente ja bakterite vastu, mis oma efektiivsuselt ületab loodusliku antibiootikumi. Kombineerituna Reethaga, India seebipähkliga, mis puhastab juukseid väga õrnalt, ning Ograhaga, mida traditsiooniliselt kasutatakse Indias nahahaiguste raviks, ületab „Khadi Balance Elixir“ šampooni vägi kaugelt "tavaliste" šampoonide omadusi.

Khadi Neem Balance ajurveeda eliksiir-šampooni ainulaadne pH on 6,8–7,2, muutes selle aluseliseks või kergelt happeliseks. Nii saab see tasakaalustada peanaha pH-taset ja eemaldada püsivalt kõõma. Seda on kõige parem kasutada vaheldumisi „Levender Sensitive Elixir“ šampooniga See sügavalt tervendav šampoon on väga tugev ja parandab sinu peanaha aja jooksul.

Khadi Neem Balance ajurveeda eliksiir-šampooni toime saabub hetkest, kui esimest korda juukseid pesed. Avaldub ajurveeda valemi tervendav maagia. Järk-järgult tunned, kui õrnalt puhastab looduskosmeetika šampoon ja kui taastav on Khadi Neem Balance Elixir sinu juustele ja peanahale. Väga tugevate ja kontsentreeritud koostisainete tõttu soovitame kasutada vaheldumisi „Lavender Sensitive Elixir“ šampooniga.

Kuidas Khadi Neem Balance Elixir šampoonist maksimumi võtta:

Pigista õige kogus šampooni kätele ja leota vees, et tekiks vaht. Koheseks leevenduseks kanna vaht peanahale.
Soovitame jätta šampooni peanahale nii kauaks, kui tunned, et toimeainete imendumiseks vaja on.
Seejärel loputa šampoon põhjalikult leige veega.

Juuste puhastamine ajurveedas: sellel, mida läänemaailmas peetakse igapäevaseks vajaduseks, on ajurveeda filosoofias kõrgem eesmärk. Juuste pesemine on osa terviklikust tseremooniast, mille käigus aura ja füüsiline keha mitte ainult ei puhastata, vaid vabastatakse ka välistest energiatest. Ajurveeda Khadi eliksiiriga on sinu keha, vaim ja hing iga kord taas harmooniliselt kooskõlas.

„Khadi Neem Balance“ ajurveeda eliksiir-šampooni saab kasutada koos järgmiste khadi juuksehooldustoodetega:

* Khadi ajurveeda juukseõli „Neem Harmony“ tasakaalustab ärritunud ja ketendavat peanahka ning on suurepärane lisand „Neem Balance“ eliksiir-šampoonile. Vaheldumisi kasutades suurendab see neemipuu mõju ja aitab peanahal naasta harmoonilisse seisundisse.

* „Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair“ toidab, taastab ja taaselustab intensiivselt. See sügavalt rahustav šampoon on sulle, kui vajad rohkem niisutust ning soovid oma juukseid ja peanahka hellitada.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud