Tootevalik
Ajurveeda taaselustav šampoon Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml
Bränd: Khadi
Ajurveeda taaselustav šampoon Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ajurveeda taaselustav šampoon Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ajurveeda taaselustav šampoon Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ajurveeda taaselustav šampoon Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ajurveeda taaselustav šampoon Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml

Ajurveeda taaselustav šampoon Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml

Bränd: Khadi

Elus uus kergus: värskendav juuste ja peanaha puhastus täiendava elujõu, tugevuse ja elastsuse saavutamiseks.

Khadi apelsini elujõueliksiiri ajurveedalik jõud: annab energiat tuhmidele ja kergelt rasustele juustele, annab intensiivse niisutuse ilma juukseid kurnamata ja elustab juuksejuuri.

Käsitsi korjatud India lodjapuu, muskaatpähkel ja eeterliku apelsiniõieõli elujõud on kui sõõm värsket õhku tuhmidele juustele

Traditsiooniline Ayurveda valem: 100% looduslik ja vegan, silikoonivaba

1608 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: KH-SHP-10-VE

* Uus kergus elus: värskendav juuste ja peanaha puhastus täiendava elujõu, tugevuse ja elastsuse saavutamiseks.
* Khadi apelsini elujõu eliksiiri ajurveeda vägi: annab energiat tuhmile ja kergelt rasusele juustele, annab intensiivse niisutuse ilma juukseid kurnamata ning elustab juuksejuuri.
* Käsitsi korjatud India lodjapuu, pähkliheina ja eeterliku apelsiniõieõli elujõud on kui sõõm värsket õhku tuhmidele juustele
* Traditsiooniline Ayurveda valem: 100% looduslik ja vegan, silikoonivaba

Elu uus kergus: elav kergus, noorendav värskus ja juuste loomulik tugevus.

Khadi Orange Vitality Ayurvedic Elixir Shampoo on värskendav kohev kahvatutele juustele, mis kipuvad kiiresti rasvaseks minema .

Noorendava efekti ja kerguse saladus on Khadi Orange Vitality eliksiir. See Ayurveda taimeekstrakt ühendab üksikute käsitsi korjatud India ürtide mõju üheks tervikuks ja suurendab nende jõudu. Khadi Orange Vitality eliksiir on iidsete Ayurveda valemite kohaselt lahtisel tulel õrnalt keedetud ürtide tulemus.

Kohe, kui juukseid pesema hakkad, märkad, kuidas need järsku ellu äratatakse ja kuidas nende juured ergutatakse. Taime- ja puuviljaekstraktidest valmistatud Ayurveda valem puhastab õrnalt peanahka ja annab juustele elujõudu. Need on märgatavalt kergemad ja neil on oluliselt rohkem jõudu.

India lodjapuu, muskaatpähkli ja apelsiniõie eeterlike õlide lõhn äratab mälestusi suurest suvepuhkusest ning kosutab keha ja hinge. Indias tuhandeid aastaid kasutatud taimne pähklirohi aktiveerib tasakaalustamata ja hüperaktiivse peanaha. Apelsiniõli elavdab tuhmi juukseid ja avab südametšakra, jättes tunde nagu pärast värsket suvevihma. Lodjapuu ja Mimosa Catechu omavad peanahka ja juukseid antiseptiliselt puhastava toimega ning niisutavad juukseid neid raskendamata. Amla loob suure tugevuse ja volüümi.

Kuidas Khadi Orange Vitality Elixir šampoonist maksimumi võtta:

Pigista õige kogus šampooni kätele ja leota vees, et tekiks vaht. Kohe leevenduse saamiseks kandke peanahale aktiivset vahtu.
Soovitame jätta šampooni pähe nii kauaks, kuni tunnete, et see on vajalik, et toimeained saaksid oma tööd täielikult teha. Seejärel loputage šampoon põhjalikult leige veega.

Juuste puhastamine Ayurvedas: Sellel, mida läänemaailmas peetakse igapäevaseks vajaduseks, on Ayurveda filosoofias kõrgem eesmärk. Juuste pesemine on osa terviklikust tseremooniast, mille käigus aura ja füüsiline keha mitte ainult ei puhastata, vaid vabastatakse ka välistest energiatest. Ayurveda Khadi eliksiiriga lepitakse teie keha, vaim ja hing iga kord harmooniliselt kokku.

Khadi Orange Vitality Ayurvedic Elixir šampooni saab kasutada koos järgmiste Khadi juuksehooldustoodetega:
* Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo annab juustele veelgi tugevust ja volüümi.
* Khadi Ayurvedic Hair Oil Vitality Grow taaselustab peanahka ja elustab juuksejuuri kauakestva toimega. Suurepärane lisand Orange Vitality Elixir šampoonile.
* Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo on suurepärane kaaslane Orange Vitality Elixir šampoonile. Kasutage vaheldumisi kuivade otsikute optimaalseks hoolduseks ja parandamiseks.

Koostisained (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Sodium Pca, Limonene**, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Erythritol, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside,Sodium Citrate, Coco-Caprylate, Oryza Sativa Bran Oil*, Acacia Catechu Wood Extract*, Berberis Aristata Root Extract*, Cyperus Scariosus Root Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Betaine, Citrus Limon Peel Oil*, Citrus Nobilis Peel Oil, Sodium Gluconate, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Acacia Concinna Fruit Extract*, Curcuma Longa Root Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Sodium Lactate, Hydrolyzed Wheat Protein, Zinc Pca, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Citral**, Linalool**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* mahetaludest
** looduslikest eeterlikest õlidest.
*** valmistatud orgaanilistest koostisosadest

------------------------------------------------- ----

Khadi Orange Vitality eliksiiršampooni imeline toime põhineb Khadi Orange Vitality eliksiiril, mis on toodetud hoolika protsessiga iidsete Ayurveda valemite järgi. India ürdid, puuviljad ja lehed on kombineeritud sellesse suurepärasesse segusse:

Apelsiniõli mõjub lisaks värskuse ja kerguse stimuleerimisele ka peanahale kokkutõmbavalt, nii et juuksed on ka järgmisel päeval lõdvestunud ja heledad.

Kurkumitaime kollased flavonoidid stimuleerivad lipiidide ainevahetust ja tasakaalustavad seega peanahka liigse rasvatootmise korral.

Tuhandeaastasel ravimtaimel on mahe, kuid kauakestev põletikuvastane, puhastav ja tervendav toime.

Daruharidra (India kummeli) marjad on eriti rikkad C-vitamiini poolest . India lodjapuu taim stimuleerib vereringet ning koos M imosa catechu'ga rahustab ja värskendab peanahka.

Amla marju peetakse superviljadeks – need tugevdavad juukseid ja peanahka. Amla tugevdab teie juuste juuri sügaval sees.

Shikakai puhastab juukseid intensiivselt, kuid õrnalt. Akaatsiakauna ekstrakt soodustab ka juuste kasvu, loob juuste tekstuuri ning loob loomuliku läike ja tervisliku täidluse.

Intensiivne Aloe Vera taimegeel mõjub nahka jahutavalt ja tasakaalustavalt ning annab sellele intensiivselt niisutuse.

India seebipähkel Reetha moodustab õrna vahu, mis õrnalt puhastab ja parandab.

Vaadake üle Khadi toimeainete kokkuvõte, et saada lisateavet Ayurveda ürtide hämmastava mõju kohta.

Ayurveda – maailma vanima loodusravi – jõud üllatab sind. Khadi šampoonid on sertifitseeritud rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL mahe- ja looduskosmeetika rangete juhiste järgi ning nende kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikamääruse spetsifikatsioonidele.

Juuksetüüp
Riebaluotis linkusiems plaukams
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud