Tootevalik
Biosier šampoon rasustele juustele Tabiano, 250ml
Bränd: Tabiano
Biosier šampoon rasustele juustele Tabiano, 250ml
  • Biosier šampoon rasustele juustele Tabiano, 250ml

Biosier šampoon rasustele juustele Tabiano, 250ml

Bränd: Tabiano

Itaalia bränd Tabiano aastast 1898. on spetsialiseerunud bioväävliga kosmeetikatoodete tootmisele, pakub spetsiaalselt rasustele juustele mõeldud šampoone ja muid tooteid, mis annavad suurepäraseid tulemusi läbilaskvuse, puhastamise, kaitse ja pehmuse osas.

Selle šampooni koostis on spetsiaalselt välja töötatud nii, et see puhastab sügavalt, eemaldab mustuse ja reguleerib kolju peanaha rasva tootmist. Väga õrn, seda saab kasutada igapäevaselt ja see lahendab tõhusalt rasuste juuste probleemi tänu 100% looduslikule väävlile.

600 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: PI031200

Biosulfur (looduslikust kuumaveeallikast ekstraheeritud väävel) aitab vähendada juuste ebameeldivat rasusust. See soodustab tervet kasvu ja juuste suurepärast seisukorda, kõrvaldab kõõma, mis on otseselt seotud nende väljanägemise põhjusega.

Bioloogilise väävliga Tabiano šampoon toimib samaaegselt, tasakaalustab, puhastab, detoksifitseerib, toniseerib ja taaselustab. Tõestatud tõhusus, mis võimaldab teil pärast esimest kasutuskorda avastada, et teie juuksed on pehmed ja puhtad.

Mahutavus: 250 ml. Mugav plastpudel mõõtekorgiga.

Soovitused:

Mitte alla neelata, vältida kokkupuudet silmade ja suhu.

Hoida jahedas ja valguse eest kaitstult.

Kasutamine: Kasutage iga päev duši all või vannis. Kandke šampoon juustele ja masseerige õrnalt enne puhta veega loputamist.

Koostis (INCI): Aqua (water), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Decyl glucoside, Sulfur, Sodium lauroyl sarcosinate, Glycerin, Parfum (Fragrance), PEG-120 methyl glucose dioleate, DMDM hydantoin, Polysorbate 80, Citric acid, Disodium ED hydroxypropyltrimonium chloride, Limonene, Linalool, Butylene glycol, lodopropynyl butylcarbamate, Sodium chloride.

Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
250 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
353 €
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud